ΝΔ: Στάχτες και αποκαΐδια λόγω της ανικανότητας του Τόσκα

ΝΔ: Στάχτες και αποκαΐδια λόγω της ανικανότητας του Τόσκα

«Αυτός είναι ο αποσταθεροποιητικός παράγοντας», υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, κατακεραυνώνοντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Για ανικανότητα της κυβέρνησης και προσωπικά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στον Κάλαμο.

«Ολόκληρες περιοχές της χώρας έχουν γεμίσει με στάχτες και αποκαΐδια. Η ανικανότητα της Κυβέρνησης και προσωπικά του κατ' ευφημισμόν Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα έχει τραγικά αποτελέσματα. Αυτός είναι ο αποσταθεροποιητικός παράγοντας», υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία, και καλεί τον Νίκο Τόσκα, αν διαθέτει στοιχεία που να αποδεικνύουν τα περί σχεδίου αποσταθεροποίησης εν όψει τριημέρου, «να ενεργήσει άμεσα και να ενημερώσει υπεύθυνα τον Ελληνικό λαό και τους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται».

«Οτιδήποτε άλλο δεν είναι παρά μια νέα προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης με στόχο την απόκρυψη των πραγματικών υπαιτίων», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζητώντας από την κυβέρνηση να αφήσει τις φθηνές δικαιολογίες και τα σενάρια συνωμοσίας και να πράξει τα αυτονόητα.

«Δηλαδή ας συντονίσουν έστω και τώρα τους φορείς που εμπλέκονται στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών», καταλήγει η ΝΔ.