Γκιουλέκας: Ο Τσίπρας θα βρεθεί μπροστά σε τραγικά αδιέξοδα

Γκιουλέκας:  Ο Τσίπρας θα βρεθεί μπροστά σε τραγικά αδιέξοδα

«Σκοταδισμός δεν είναι να πιστεύει κάποιος στο Θεό», υποστηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνος του τομέα για τη Βόρεια Ελλάδα, Κώστας Γκιουλέκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Θεωρούν αυτοί που μας κυβερνούν ότι βρίσκουν σύμφωνους τους Έλληνες πολίτες όταν καταργούν την αριστεία, βάλλουν κατά των λειτουργών της δικαιοσύνης, συνομιλούν με τους κουκουλοφόρους, επιτρέπουν στα μέλη του Ρουβίκωνα να μπαινοβγαίνουν ανενόχλητα στην Βουλή, γκετοποιούν τα Εξάρχεια, λοιδορούν αξίες και ιδέες που βρίσκονται ψηλά στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας αυτού του λαού, όπως η φιλοπατρία, η επιβράβευση της προσπάθειας, η αξιοκρατία… Το τελευταίο κρούσμα, με τον πρόεδρο της Βουλής να προκαλεί με τις απαράδεκτες δηλώσεις του, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά τέτοιων προκλήσεων που γίνονται ολοένα και συχνότερες. Ο καθένας μπορεί να έχει τις προσωπικές του απόψεις. Είναι, όμως, τραγικό να προσπαθεί να τις επιβάλλει σε έναν ολόκληρο λαό και, μάλιστα, όταν ξέρει ότι οι απόψεις αυτές βρίσκουν αντίθετους πάρα πολλούς συμπολίτες μας» αναφέρει.

Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση ότι δέσμευσε τη χώρα με «διαρκές μνημόνιο» και εξαπολύει επίθεση προσωπικά κατά του πρωθυπουργού.

«Ξεκομμένος απόλυτα από την πραγματικότητα, βλέπει χαμογελαστά πρόσωπα και επαίρεται για τις "επιτυχίες" του. Προφανώς, εξαιτίας της απομόνωσής του, δεν ακούει και την ολοένα μεγαλύτερη κραυγή των συμπολιτών μας που τού φωνάζουν : "Φτάνει πια, φύγετε..."».

Επίσης επαναλαμβάνει το αίτημα της ΝΔ για εκλογές και για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το α' εξάμηνο του 2015, μετά και από όσα δήλωσε πρόσφατα ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

«Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε μία οιονεί προεκλογική περίοδο. Από τον προσεχή χειμώνα η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας προσωπικά, θα βρεθούν μπροστά σε τραγικά αδιέξοδα γιατί θα τούς ζητηθεί από τους δανειστές να προχωρήσουν ταχέως σε μεταρρυθμίσεις, κάτι που θα τούς φέρει σε απόλυτη αντίθεση με τις ιδεοληψίες που τούς διακατέχουν αλλά και τον σκληρό πυρήνα τους. Αυτό, σε συνδυασμό με τα σκληρά φορομπηχτικά μέτρα, που ήδη τα νιώθει στο πετσί του και στο πορτοφόλι του ο Έλληνας πολίτης, θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα σε βάρος της κυβέρνησης… Γι' αυτόν το λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητεί, ως μοναδική λύση για τον τόπο, τις εκλογές» τονίζει.