Γιώργοs Παπανδρέου: Πάμε Καστελόριζο Αλέξη να σου πω για το φίλο σου τον Κώστα

Γιώργοs Παπανδρέου: Πάμε Καστελόριζο Αλέξη να σου πω για το φίλο σου τον Κώστα

Αντίδραση σε όσα ειπώθηκαν μπροστά στις κάμερες ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τη Φώφη Γεννηματά.

Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου προκάλεσαν όσα ειπώθηκαν μπροστά στις κάμερες ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τη Φώφη Γεννηματά.

«Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης και εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!» ανέφερε στο twitter ο Γιώργος Παπανδρέου.

Νωρίτερα γεμάτη εκατέρωθεν αιχμές ήταν η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, στις οποίες γίνεται ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

«Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω», απάντησε ο πρωθυπουργός στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στην παρατήρησή της ότι «δεν ξέρω πόση ανάσα θα πάρουμε, γιατί τη θηλιά μας την έχεις βάλει».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανταπάντησε «τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, μας έχεις βάλει σε δύο καινούρια μνημόνια, οπότε τώρα δεν έχεις περιθώριο να τα λες αυτά», για να λάβει την απάντηση του πρωθυπουργού: «Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο, θα πάρω και τον Γιώργο μαζί, σε έναν χρόνο» (σ.σ. εννοώντας όταν θα έχει τελειώσει το τρίτο μνημόνιο, καθώς στο Καστελόριζο είχε ανακοινωθεί το πρώτο από τον Γιώργο Παπανδρέου).

«Θα σε πάω στη Σύμη για να δεις πώς πραγματικά χτυπά η καρδιά τη ακριτικής Ελλάδας. Αυτό που είναι βέβαιο Αλέξη μου είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλες ψεύτικες ελπίδες», ανέφερε η κ. Γεννηματά.