Ν. Μιχαλολιάκος: Αν μας θέσουν εκτός νόμου θα κάνω νέο κόμμα

Νέο κόμμα θα είναι η απάντηση του Ν. Μιχαλολιάκου σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή τεθεί εκτός νόμου.

Ο επικεφαλής του κόμματος σε συνέντευξη του επεσήμανε ότι: "Σύμφωνα με το Σύνταγμα, η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου. Εάν σκεφθούν κάτι τέτοιο απλά θα διπλασιάσουν το ποσοστό μας. Εξάλλου τίποτε δεν μας εμποδίζει να ιδρύσουμε ένα νέο κόμμα και να γνωρίζουν ότι αυτό θα το έχουμε κάνει στον κατάλληλο χρόνο πριν μας θέσουν εκτός νόμου..."

Απανωντας στο ερώτημα αν "Η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής θα φέρει και «στρογγύλεμα» των θέσεών σας; Δηλαδή, για να πω πιο ωμά, σκέπτεστε να αναθεωρήσετε κάποιες θέσεις σας και να τις κάνετε πιο «εύπεπτες» σημείωσε: "Οι θέσεις  είναι δεδομένες και δεν αλλάζουν. Ακόμη κι αν αυτό φέρει την δημοσκοπική πτώση του Κινήματός μας. Με απλά λόγια, δεν μας ενδιαφέρουν τα ποσοστά, μας ενδιαφέρει να υπηρετήσουμε αρχές και αξίες".

Εκτίμησε ακόμη ότι τα ποσοστά του κόμματος είναι υψηλότερα από αυτά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις, ενώ μιλώντας στο ethnikismos.net επεσήμανε πως: "Είμαστε αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ, τα οποία παραβιάζουν κατάφορα τον νόμο στο θέμα αυτό και με κυνισμό το δηλώνουν. Επί πλέον, σκοτεινοί παρακρατικοί μηχανισμοί προσπαθούν να εμποδίσουν το νόμιμο πολιτικό αγώνα της Χρυσής Αυγής ακόμη και στους δρόμους και τις πλατείες. Ας γνωρίζουν ότι θα αποτύχουν".