Πύθωνας εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης: Είχε εθιστεί στα ναρκωτικά!

09:41 |

Πύθωνας εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης: Είχε εθιστεί στα ναρκωτικά!

Απίθανο! Ένας πύθωνας δυο μέτρων, κατασχέθηκε από την αστυνομία κατά τη διάρκεια επιδρομής σε εργαστήριο μεθαμφεταμίνης, και τώρα βρίσκεται σε ειδικό κέντρο αποτοξίνωσης από τα ναρκωτικά! Το τεράστιο ερπετό κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, είχε αρκετά επιθετική συμπεριφορά προς τους ένστολους και τους γητευτές ζώων κάτι που έκανε τους ειδικούς να συνειδητοποιήσουν ότι ο πύθωνας είχε εκτεθεί στις ναρκωτικές ουσίες και είχε εθιστεί σε αυτές!

Όπως είθισται και με τους ανθρώπους, το φίδι εισήχθη για θεραπεία σε κέντρο Άγριας Ζωής στο Windsor, νότια του Σίδνεϊ. «Ήταν πολύ επιθετικό και είχε μια ακανόνιστη συμπεριφορά», είπε στην Daily Telegraph ο υπεύθυνος του κέντρου, σημειώνοντας ότι τέτοιοι πύθωνες συνήθως είναι ήρεμοι και πειθήνιοι. Το ερπετό επανήλθε πλήρως έπειτα από 7 μήνες. 

 

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.