Σκοτεινές φιγούρες τα πιο εμβληματικά κτίρια στον πλανήτη

22:23 |

Σκοτεινές φιγούρες τα πιο εμβληματικά κτίρια στον πλανήτη

Σάββατο των σκιών αυτό το Σαββατοκύριακο για όλο τον πλανήτη. Στον κόσμο σήμανε... Ώρα της Γης και τα πιο εμβληματικά κτίρια του κόσμου έστεκαν σκοτεινές φιγούρες αφού έσβησαν τα φώτα τους σαν ένα σήμα του πόσο πολύτιμο είναι το φυσικό περιβάλλον μας.

Όπως κάθε χρόνο, η Ώρα της Γης έστειλε το μήνυμα ότι οφείλουμε να βασιζόμαστε όλο και λιγότερο σε ορυκτά καύσιμα, να περιορίσουμε τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

Η Ώρα της Γης, είναι μια ιδέα που γεννήθηκε στην Αυστραλία το 2007. Στην πρώτη εκείνη “Ώρα” δύο εκατομμύρια Αυστραλοί πολίτες έκλεισαν τα φώτα στα διαμερίσματά τους, στις μονοκατοικίες τους, στα πάσης φύσεως κτίριά τους για να ενισχύσουν την επίγνωση του πόσο «κοστίζει» η υπερβολική κατανάλωση ενέργειας.

Από το 2008, ολόκληρος ο πλανήτης Γη συμμετέχει στην Ώρα της Γης.

Φέτος είναι η δέκατη διοργάνωση: Τα πιο εμβληματικά κτίρια στον πλανήτη έσβησαν τα φώτα τους. Το θέαμα ήταν απόκοσμο, παράξενα όμορφο, έβαζε σε σκέψεις.

Περί τα 400 «εμβλήματα» της οικοδομικής δραστηριότητας του ανθρώπου έσβησαν...

Δείτε φωτογραφίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.