Μωρό ελέφαντας έσωσε άντρα από πνιγμό!

Το πείραμα του εκπαιδευτή και τα εκπληκτικά αντανακλαστικά

Αυτό το μικρό ελεφαντάκι, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στον αλτρουισμό! Τη στιγμή που οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, αποδεικνύεται πως οι ελέφαντες κερδίζουν πανηγυρικά τη δεύτερη θέση στις καρδιές των ανθρώπων. 

Στο παρακάτω απόσπασμα, το μωρό ελέφαντας Kham Lha, σπεύδει στο ποτάμι στο Elephant Nature Park στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης προκειμένου να σώσει έναν άντρα. Το υποτιθέμενο θύμα, είναι ο 42χρονος εκπαιδευτής Darrick Thomson ο οποίος έχει αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με το συγκεκριμένο ελεφαντάκι όταν εκείνο διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο Εθνικό Πάρκο το περασμένο έτος. Ο Darrick προσποιήθηκε ότι βρισκόταν σε δεινή θέση ενώ κολυμπούσε στο ποτάμι Mae Taeng και αμέσως το νεαρό παχύδερμο ζώο τσαλαβουτά προς τη μεριά του προκειμένου να τον σώσει.

Ο εκπαιδευτής χαμογελά με ικανοποίηση καθώς έχει αγκαλιάσει το πόδι του Kham που βρέθηκε δίπλα του χωρίς κανέναν δισταγμό. 

"Μπήκα στο ποτάμι για να δείξω το πόσο εκπληκτική είναι η σχέση των ελεφάντων με τους ανθρώπους και πως αν τους δείξεις ζεστασιά και ευγένεια, θα σου φερθούν ακριβώς έτσι", είπε ο εκπαιδευτής.