Pfizer Hellas: Δώρισε αυτοκίνητο στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη, η Αθηναία»

Pfizer Hellas: Δώρισε αυτοκίνητο στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη, η Αθηναία»

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής συνεργασίας

Η φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Hellas δώρισε ένα ειδικού τύπου όχημα (van) στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη, η Αθηναία», ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος. Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιείται για την ασφαλή και άνετη μεταφορά των κοριτσιών, που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Εστίας Κοριτσιού.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής συνεργασίας, που ξεκίνησε το 2014, όταν η Pfizer Hellas και η διατμηματική ομάδα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας αποφάσισαν να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στον τομέα αυτό για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοριτσιών του Ιδρύματος.

Στο πλαίσιο της «υιοθέτησης» της Εστίας Κοριτσιού από τη Pfizer Hellas, πραγματοποιήθηκε τα τελευταία χρόνια μια σειρά από εθελοντικές δράσεις, με την ενεργό συμμετοχή πολυάριθμων εργαζομένων της εταιρείας, για την ανακαίνιση τόσο των  εσωτερικών αλλά και των εξωτερικών χώρων του Ιδρύματος. Επιπλέον, η εταιρεία είχε προχωρήσει και με τη δωρεά χρηματικού ποσού για την κάλυψη σημαντικών λειτουργικών αναγκών της Εστίας το διάστημα 2014-2015.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εστίας Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία», κ. Ουρανία Πανταζή, παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητο εκ μέρους του Ιδρύματος, δήλωσε ότι «Η συνεργασία και η υποστήριξη που λάβαμε από τη Pfizer Hellas αυτά τα τρία χρόνια, αποτέλεσε ένα πολύτιμο στήριγμα στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει. Εξίσου σημαντική, όμως, για όλους εμάς ήταν και η προσωπική επαφή με τους εθελοντές της εταιρείας, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας με ανιδιοτέλεια, προκειμένου να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των κοριτσιών μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, λοιπόν, τόσο τη διοίκηση της εταιρείας όσο και τους εργαζομένους και για τη δωρεά του αυτοκινήτου, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να μεταφέρουμε με ασφάλεια τα παιδιά σε όλους τους τις δραστηριότητες

O κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas και υπεύθυνος του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρείας, τόνισε ότι «Η δημιουργία και η διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης, αποτέλεσε για εμάς στη Pfizer Hellas συνειδητή απόφαση και βασικό άξονα του σχεδιασμού των ενεργειών μας. Τα τρία αυτά χρόνια που βρισκόμαστε κοντά στην Εστία Κοριτσιού, αποτελούν για εμάς απτή απόδειξη ότι αυτή η επιλογή μπορεί να αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη όσο και για εμάς τους ίδιους, που παίρνουμε χαρά και δύναμη από το χαμόγελό τους ώστε να συνεχίσουμε».