Ο Κούγιας πουλάει την ΑΕΛ 3 εκατομμύρια ευρώ

Ο Κούγιας πουλάει την ΑΕΛ 3 εκατομμύρια ευρώ

Ανακοίνωσε την απόφασή του να πουλήσει την ομάδα της Λάρισας και να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο

Tην απόφασή του να πουλήσει την ομάδα της Λάρισας και να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο ανακοίνωσε  ο Αλέξης Κούγιας μέσω συνέντευξης Τύπου.

«Αποφάσισα να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο. Από σήμερα οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να αγοράσει τις μετοχές είμαι στη διάθεσή του, η τιμή είναι 3 εκατομμύρια ευρώ. Οποιος θέλει να πάρει μια ιδιόκτητη ΠΑΕ που έχει την ιστορία της ΑΕΛ και όλα τα υπόλοιπα είμαι εδώ», είπε ο μεγαλοδικηγόρος και ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ο Αλ. Κούγιας εξήγησε ότι ο λόγος που τον ώθησε σε αυτή την απόφαση ήταν ο πόλεμος εναντίον του από την ερασιτεχνική ΑΕΛ.

«Γνώριζα ότι μόλις θα έβγαινα Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν περίμενα πως θα με βρίζανε εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους. Με ενορχηστρωτή την ερασιτεχνική ΑΕΛ. Δεν περίμενα να γίνεται ένας τόσο λυσσασμένος πόλεμος εναντίον μου. Φτάσανε στο σημείο να κατασκευάσουν μία υπόθεση ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση στην Λάρισα και εγώ είμαι επικεφαλής.... Δεν μπορώ να πολεμήσω την ανώνυμη και άνανδρη βρομιά» δήλωσε.

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν θα εγκαταλείψει την ομάδα στην τύχη της: «Αν δεν βρεθεί αγοραστής, η λειτουργία της ομάδας είναι εγγυημένη» τόνισε.