Στους δρόμους οι Ομολογιούχοι Ελληνικού Δημοσίου σε όλη την Ελλάδα

Πανελλήνια συγκέντρωση στις 15.00 του Σαββάτου στην Κηφισιά

Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΟΙΚΟΝOΜΙΚΑ ΝΕΑ
Τελευταία Ανανέωση: 00:00 | ΟΙΚΟΝOΜΙΚΑ ΝΕΑ
ΟΙΚΟΝOΜΙΚΑ ΝΕΑ
Εκτύπωση
Στους δρόμους οι Ομολογιούχοι Ελληνικού Δημοσίου σε όλη την Ελλάδα

Πανελλήνια Ενημερωτική Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου στις 15:00, στο Δημαρχείο της Κηφισιάς (Μυρσίνης & Διονύσου).

Στη συγκέντρωση θα γίνει ενημέρωση εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής και εκπροσώπου της Νομικής Ομάδας του Συλλόγου για όλες τις εξελίξεις σε πολιτικό και νομικό επίπεδο σχετικά με την εκδίκαση στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Επίσης θα παρουσιαστούν οι προτάσεις για τις επόμενες νομικές κινήσεις του Συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Μαρινόπουλος, μιλώντας στο news.gr υπογραμμίζει πως οι Έλληνες πολίτες που αποταμίευσαν σε ομόλογα του Eλληνικού Δημοσίου τους κόπους μιας ζωής μετά από προσκλήσεις του, έχουν βιώσει τον απόλυτο εμπαιγμό. Για τον λόγο αυτό έχουν προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και συγκεκριμένα στο ΣτΕ, όπου έχουν καταθέσει αίτηση ακύρωσης εναντίον των υπουργικών αποφάσεων που τους ενέπλεξαν στη διαδικασία ανταλλαγής.

Copyright © 2012 - 2017 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

 
comments powered by Disqus Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας εδώ

ΛΑΒΕΤΕ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΡΟΣ

...στην καθημερινή ενημέρωση του news.gr στέλνοντας φωτογραφίες, video, στιγμιότυπα ή ένα μήνυμα.