Σαρδέλα, κατσίκι, μαύρη σοκολάτα στα trend της διατροφής για το 2017

Το μεγάλο ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται τη νέα χρονιά

Οι άνθρωποι, μέσα στο 2016 «πρασίνισαν» τη διατροφή τους. Όλο και περισσότεροι μειώνουν τα απορρίμματα που προέρχονται από το φαγητό τους και αποφεύγουν τα ανθυγιεινά φαγητά. Επιθυμούν να αγοράζουν τοπικά παραγόμενα αγροδιατροφικά προϊόντα, εποχιακά και βιολογικά.

Ταυτόχρονα τα λαχανικά γίνονται το απόλυτο trend σε μια τάση που ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη και έχει συνέχεια. Το καπνιστό καρότο και το μανιτάρι πατέ είναι πλέον κύρια πιάτα, ενώ τα λαχανικά εκτοπίζουν τα συμβατικά τρόφιμα όπως τα λαζάνια, τα μακαρόνια και το τυρί.

Διαβάστε περισσότερα στο supply.gr