Μη ξεχάσετε σήμερα τα 300 ευρώ!

Τελευταία διορία μέχρι σήμερα Παρασκευή έχουν οι πολίτες που δεν έκαναν καμία ανάληψη μέσα στην εβδομάδα για να σηκώσουν από τα ATM's ή από τα τραπεζικά γκισέ τα 300 ευρώ που δικαιούνται. ως συνολική ανάληψη της εβδομάδας που πέρασε.

Από τα μεσάνυχτα και μετά το "κοντέρ" μηδενίζει και αρχίζει να "μετράει" η νέα εβδομάδα, όπου ισχύει ημερήσιο όριο ανάληψης 60 ευρω ή 420 ευρώ, συνολικά, μέχρι την Παρασκευή 31η Ιουλίου.

Από πολύ νωρίς το πρωί, έξω από τα υποκαταστήματα των τραπεζών παρατηρούνται μεγάλες ουρές κυρίως από συνταξιούχους που προτίμησαν να σηκώσουν σήμερα τα 300 ευρώ τους, από το να πηγαίνουν κάθε μέρα για ανάληψη των 60. 

Από τα ξημερώματα του Σαββάτου 25 Ιουλίου, οι πολίτες δικαιούνται αναλήψεις 60 ευρώ ημερησίως από τα ΑΤΜ ή τα γκισέ. Εάν κάποια ημέρα δεν σηκώσουν τα 60 ευρώ, μπορούν την επομένη να σηκώσουν 120, την τρίτη ημέρα 180 κοκ. Την Παρασκευή 31 Ιουλίου θα μπορούν να «σηκώσουν», συνολικά, έως και 420 ευρώ, εφόσον δεν έκαναν καμία ανάληψη τις προηγούμενες ημέρες. Εαν όμως έκαναν κάποια ανάληψη ενδιάμεσα, τότε δικαιούνται  να πάρουν τα υπόλοιπα