Ασφάλεια και παιδιά

Φέρνοντας ένα παιδί στον κόσμο, αυτόματα δημιουργείται το αίσθημα της ευθύνης και της προστασίας απέναντί του. Κάθε γονιός θέλει να προσφέρει ότι καλύτερο για την ανατροφή του παιδιού του αλλά και για την μετέπειτα πορεία του στην κοινωνία.

Οι σπουδές, η επαγγελματική σταδιοδρομία, η απόκτηση ενός σπιτιού είναι κάποια από τα θέματα που απασχολούν τους γονείς από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα έρθει ένα παιδί στον κόσμο. Για την εκπλήρωση όλων αυτών των ονείρων και ιδιαίτερα των σπουδών που θεωρούνται επένδυση για το μέλλον, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η αποταμίευση.

Μπορεί τα χρήματα που απομένουν για αποταμίευση σε ένα νοικοκυριό να είναι πλέον ελάχιστα, αλλά αν αποταμιευθούν σωστά μπορούν να έρθουν τη στιγμή που θα χρειαστούν και να σας βοηθήσουν.

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν δημιουργήσει αποταμιευτικά προγράμματα για παιδιά, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες και εγγυούνται εξασφάλιση για το παιδί σας. Αρχίζοντας να αποταμιεύετε από την βρεφική ηλικία του παιδιού σας, μπορείτε με πολύ λίγα χρήματα κάθε χρόνο να συγκεντρώσετε ένα αρκετά σεβαστό κεφάλαιο, το οποίο μπορεί να το χρησιμοποιήσει για τις σπουδές του.

Αρκετές εταιρείες προσφέρουν ευέλικτα προγράμματα τα οποία συμπεριλαμβάνουν καλύψεις τέτοιου είδους, με δυνατότητα επιλογής ύψους ασφαλίστρου, χρόνου παροχής και τρόπου πληρωμής ασφαλίστρων.

Όπως όλα τα προγράμματα ζωής έτσι κι αυτά μπορούν να συνδυαστούν με συμπληρωματικές καλύψεις των νοσοκομειακών και εξωνοσοκομειακών, όπως η Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρου, το Δικαίωμα Συμμετοχής στα κέρδη και το εγγυημένο επιτόκιο.

Ενημερωθείτε και επενδύστε για το μέλλον του παιδιού σας.