Τέλη κυκλοφορίας : Οι ουρές φέρνουν πιο κοντά την παράταση

Χαοτική μοιάζει η κατάσταση για όσους περιμένουν να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίες, δόση φόρου εισοδήματος, αλλά και ΦΑΠ ή να παραλάβουν νέο κλειδάριθμο. Οι φορολογούμενοι αναμένουν με τις ώρες να έρθει η σειρά τους, με τις ουρές σε αρκετές των περιπτώσεων να φτάνουν έως τις σκάλες των κατά τόπους ΔΟΥ, δεδομένων των συγχωνεύσεων, που έγιναν μέσα στο 2013.

Στα περισσότερα υποκαταστήματα εφοριών σε όλη την Επικράτεια, οι ουρές που σχηματίζονται δοκιμάζουν την αντοχή των φορολογουμένων, ενώ εξαντλούνται οι προθεσμίες για την εξόφληση οφειλών.

Το news.gr βρέθηκε στη ΔΟΥ Αμαρουσίου, όπου και εκεί η κατάσταση, που επικρατεί, είναι όπως ακριβώς σας την περιγράψαμε. 

Σε ό, τι αφορά πάντως τα τέλη κυκλοφορίας, μέχρι στιγμής δεν έχουν προσέλθει να πληρώσουν περί τους 2.500.000 δικαιούχους, ενώ περίπου 3.200.000 φορολογούμενοι είναι αυτοί που έσπευσαν ήδη. 

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση για την εξόφληση των τελών, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο, χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι αυτή την ώρα. 

Διαβάστε ακόμα: Ανοιχτή η παράταση για τέλη κυκλοφορίας