Στα χέρια της ΛΑΜΨΑ το King George

Στα χέρια της ΛΑΜΨΑ το King George

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία του ομίλου Λασκαρίδη είχε προχωρήσει στη μίσθωση του ακινήτου από το 2012

Στη ΛΑΜΨΑ περνάει το ξενοδοχείο King George, καθώς θετική ήταν η απάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Eurobank στη δήλωση ασκήσεως δικαιώματος προτίμησης της εταιρείας για την αγορά του ακινήτου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. "δυνάμει της από 17.11.2017 επιστολής της Τράπεζας Eurobank Ergasias A.E. μας γνωστοποιήθηκε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας απεδέχθη τη δήλωση ασκήσεως του δικαιώματος προτίμησης της Εταιρείας μας για την αγορά του ακινήτου, στο οποίο λειτουργεί το ξενοδοχείο KING GEORGE και το οποίο μισθώνει η Εταιρεία μας, δυνάμει της από 24.12.2012 συμβάσεως μισθώσεως, έναντι τιμήματος ποσού 43.000.000 ευρώ. Η διαδικασία συγκέντρωσης των απαραίτητων έγγραφων για την υπογραφή του σχετικού συμβολαίου αγοραπωλησίας βρίσκεται σε εξέλιξη".

Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία του ομίλου Λασκαρίδη είχε προχωρήσει στη μίσθωση του ακινήτου από το 2012 και για είκοσι χρόνια με ετήσιο μίσθωμα 700 χιλ. ευρώ, και βάσει διαγωνιστικής διαδικασίας διατηρούσε το δικαίωμα τελικής άρνησης.