Πού πηγαίνει η Mastic Spa μετά τη φυγή της από τη Χίο

Πού πηγαίνει η Mastic Spa μετά τη φυγή της από τη Χίο

Tι αναφέρουν πηγές της εταιρείας στο news.gr

Στα Σπάτα μεταφέρεται η εταιρεία παραγωγής καλλυντικών, Mastic Spa, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία μετεγκατάστασης των παραγωγικών της μονάδων από τη Χίο στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr, μετά από επικοινωνία με την εταιρεία.

Γράφει ο Γιώργος Λαμπίρης

Ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μεταφέρονται στο εξωτερικό, όπως αναφέρθηκε. Αντιθέτως συνεχίζεται η παραγωγή επί ελληνικού εδάφους.

Η εταιρεία επικαλείται λόγους στρατηγικής ανάπτυξης και εξοικονόμησης πόρων, που την οδηγούν στη συγκεκριμένη κίνηση.

Θυμίζουμε ωστόσο ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Γιώργος Σόδης, προχώρησε σε οργισμένη ανάρτηση στο facebook: «Σήμερα, στα 2017, σήμερα, στα γεράματα μου, αποφάσισα να απογαλακτιστώ από τη Χίο. Ως εδώ ήταν! Παίρνω τα καλλυντικάκια μου, τα μηχανηματάκια μου, τα χεράκια μου και κινώ για άλλες πολιτείες. Όπου κι αν είναι, φτάνει να είναι μακριά από τη Χίο!

Και δυστυχώς δεν λυπάμαι ούτε που το λέω, ούτε που το αισθάνομαι. (Έκτος βέβαια από τα εξαιρετικά παιδιά που με τίμησαν με τη συνεργασία τους και αναγκάστηκα να τα απολύσω)».

Σημειώνεται ότι το κατάστημα λιανικής πώλησης, το οποίο διαστηρεί η εταιρεία στο νησί θα παραμείνει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη Χίο.

Την εταιρεία ίδρυσε ο φαρμακοποιός, Γιάννης Σόδης πριν από 40 χρόνια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών κατά τη δεκαετία του '90. Συνεχιστές του είναι τα παιδιά του Κατερίνα, Μιχάλης και Γιώργος.