H Νilox μπαίνει στα ηλεκτρικά ποδήλατα

H Νilox μπαίνει στα ηλεκτρικά ποδήλατα

Η Nilox (www.nilox.com), η Ιταλική εταιρεία αθλητικής τεχνολογίας του ομίλου Esprinet, ανακοίνωσε στην IFA την είσοδό της στην αγορά των ηλεκτρικών ποδηλάτων με τρία μοντέλα σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Τα νέα ηλεκτρικά ποδήλατα συμπληρώνουν τη σειρά ηλεκτρικής μετακίνησης DOC μαζί με δύο μοντέλα e-skateboards και μια νέα γενιά hoverboards.

«Όταν, λίγα χρόνια πριν, αποφασίσαμε να εισέλθουμε στην αγορά ηλεκτρικών κινητήρων με τα DOC hoverboards, είχαμε ήδη στο μυαλό μας την εξέλιξη της πορείας που ολοκληρώθηκε αυτές τις μέρες με τα ηλεκτρικά ποδήλατα, έχοντας γίνει το νούμερο ένα σε κάθε κατηγορία που ξεκίνησε. Τα ηλεκτρικά ποδήλατά μας είναι ένα τέλειο παράδειγμα συνδυασμού του αθλητισμού και της τεχνολογία μαζί σε ένα ενιαίο προϊόν. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, την περιοχή επιλογής μας», σχολίασε ο Michele Bertacco, διευθυντής της Nilox.

Nilox DOC e-bike X2: ένα πτυσσόμενο ηλεκτρικό ποδήλατο σχεδιασμένο για το δρόμο
Συμπαγές, άνετο και ελαφρύ, το ηλεκτρικό ποδήλατο Nilox DOC X2 δημιουργήθηκε για να μεταφέρεται παντού, ακόμα και μέσα στις δημόσιες συγκοινωνίες, χάρη στο πτυσσόμενο και εύκολο στη μεταφορά πλαίσιο από ατσάλι. Με βάρος μόλις 20 kg, είναι εξοπλισμένο με υποβοηθούμενο πεντάλ που μπορεί εύκολα να ενεργοποιηθεί από τα χειριστήρια του τιμονιού. Χάρη στην εργονομική σέλα και στα φτερά, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Είναι εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στο χειρισμό χάρη της 16’’ ρόδες, ενώ με 2-3 ώρες φόρτισης επιτρέπει να διανύσετε 15-25 km, με μέγιστη ταχύτητα 25 km/h.

Nilox DOC e-bike X3: e-bike με urban στυλ

To Nilox DOC e-bike X3 είναι το fat-bike με υποβοηθούμενo πετάλι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται οπουδήποτε, τόσο στην πόλη όσο και εκτός δρόμου. Με σπορ εμφάνιση και φιλικό προς το περιβάλλον, το e-bike Nilox DOC X3 είναι εξοπλισμένο με κιβώτιο SHIMANO 6 ταχυτήτων και πεντάλ τριών ταχυτήτων που μπορεί να ενεργοποιηθεί από το τιμόνι ελέγχου, το οποίο κάνει το πετάλι λιγότερο κουραστικό από ό,τι σε ένα κανονικό «fattie». Τα ογκώδη λάστιχα με μια μεγαλύτερη επιφάνεια στήριξης επιτρέπουν εκπληκτική σταθερότητα σε όλες τις επιφάνειες, αντέχοντας όλες τις τυχόν ανωμαλίες στην άσφαλτο, αλλά επίσης και στα πιο δύσκολα και ολισθηρά εδάφη, όπως στη λάσπη, στην άμμο ή στο χιόνι. Οι τροχοί με διάμετρο 20" κάνουν το X3 ιδιαίτερα εύκολο στον έλεγχο και η εργονομική σέλα είναι τέλεια και άνετη ακόμα και στα πιο επίπονα μονοπάτια. Επιτρέπει την επίτευξη μέγιστης ταχύτητας 25km/h, με μια αυτονομία 45 χλμ σε χρόνο επαναφόρτισης μόλις 3 ωρών.

Nilox DOC e-bike X1: το μοντέλο για να ζήσεις την πόλη

Το Nilox DOC X1 είναι το πιο απαραίτητο και θηλυκό μοντέλο της σειράς. Όπως τα υπόλοιπα, διαθέτει ένα υποβοηθούμενο πεντάλ, πτυσσόμενο πλαίσιο, 20'' ζάντες, πίσω χώρο αποσκευών, εργονομική σέλα, φτερά, μπαταρία που απελευθερώνεται γρήγορα και θύρα USB θύρα για φόρτιση smartphones. Με 2-3 ώρες φόρτισης, επιτρέπει να διανύσετε από 15 έως 25 χλμ.

Nilox DOC CRUISER και LONGBOARD: νέα προϊόντα στην κατηγορία του Nilox e-skate

Χάρη στο μοναδικό του σχήμα, το DOC CRUISER είναι ιδανικό για να ²σερφάρετε² στην πόλη. Η μεγαλύτερη σανίδα επιτρέπει μια πιο ξεκούραστη οδήγηση, ενώ η τριγωνική του άκρη, παρόμοια με ένα κανονικό σερφ, δίνει την αίσθηση μιας πιο γρήγορης οδήγησης σε σύγκριση με μια κανονικό skateboard.

Ο κλασσικός και ρέτρο σχεδιασμός συνδυάζεται με τον σύγχρονο ηλεκτρικό κινητήρα και το τηλεχειριστήριο. Με τη χρήση ενός μόνο κουμπιού στο τηλεχειριστήριο επιτρέπεται η επιτάχυνση, μέχρι και 12 χλμ/ώρα, η πέδηση ή η αλλαγή κατεύθυνσης. Επιπλέον, με μια πλήρη φόρτιση 2 ωρών, το DOC Cruiser μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έως και 20 χιλιόμετρα χωρίς στάση.

Το Nilox DOC LONGBOARD είναι το μοντέλο που είναι αφιερωμένο στους λάτρεις του Freeriding. Με το μοναδικό σχήμα του και την μεγαλύτερη επιφάνειά του (σχεδόν 1 μέτρο), είναι ιδανικό για εκείνους τους skater που αγαπούν το χορό, το boardwalking και το freestyling.
Δίνει τη δυνατότητα επιλογής «αργή λειτουργία» για τον περιορισμό της ταχύτητας με μέγιστο τα 15 km/h, ενώ στη «Λειτουργία ταχύτητα» μπορεί να φτάσει έως τα 30 km/h. Εύκολο στη μεταφορά χάρη στο μόλις 6,5 κιλά βάρος του, το DOC LONGBOARD μπορεί να διανύσει μέχρι τα 20 χλμ με μία απλή φόρτιση.

Nilox DOC: νέος σχεδιασμός και τεχνολογία αυτο-εξισορρόπησης

Δύο χρόνια μετά την είσοδό στην αγορά του πρώτου DOC 6.5, του πιο δημοφιλές προϊόντος στην ιταλική αγορά σήμερα, η Nilox παρουσιάζει τη νέα γενιά των φουτουριστικών hoverboards με σχεδιασμό εμπνευσμένο από τις γραμμές των σπορ αυτοκινήτων. Τα νέα μοντέλα DOC ενσωματώνουν ένα μοναδικό και υπερ-εξελιγμένο σύστημα αυτο-εξισορρόπησης που το καθιστά ακόμη πιο σταθερό και εύκολο στη χρήση, χάρη στις ²σκαλιστές² ρόδες του. Η νέα γενιά των DOC hoverboards διατίθεται επίσης με την τεχνολογία Bluetooth σε οκτώ χρώματα.