Στρατηγική συνεργασία Samsung-TTTech και επένδυση 75 εκατ. στην αυτοκινητοβιομηχανία

Στρατηγική συνεργασία Samsung-TTTech και επένδυση 75 εκατ. στην αυτοκινητοβιομηχανία

Η TTTech έχει βελτιώσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία δικτύων υπολογιστικών συστημάτων στον τομέα της αεροδιαστημικής

Η Samsung Electronics Co. Ltd. ανακοίνωσε σήμερα μια στρατηγική συνεργασία με την TTTech, παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των ισχυρών δικτύων και συστημάτων ασφαλείας. Με αυτή τη συνεργασία, η Samsung θα πραγματοποιήσει στρατηγική επένδυση ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ στην TTTech. Στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να φέρει ασφαλέστερα αυτοκίνητα στο δρόμο και να προωθήσει επόμενη γενιά κινητικότητας.

Σημειώνεται ότι η TTTech δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, παρέχοντας τεχνολογία σε διάφορους κατασκευαστές. Η μελλοντική επένδυση της Samsung συμπληρώνει τη μακροχρόνια συνεργασία της TTTech με την AUDI AG και τις συνδυασμένες προσπάθειές τους σε αυτοματοποιημένα πιλοτικά συστήματα οδήγησης για τον όμιλο Volkswagen. Οι τεχνολογίες ασφάλειας της TTTech τροφοδοτούν την πιλοτική πλατφόρμα ελέγχου zFAS στο μοντέλο της Audi A8 παραγωγής του 2017.

Πέρα από την αυτοκινητοβιομηχανία, η TTTech έχει βελτιώσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία δικτύων υπολογιστικών συστημάτων στον τομέα της αεροδιαστημικής και της βιομηχανίας, με τις τεχνολογίες της να βρίσκονται στο Boeing 787 Dreamliner και στο διαστημικό σκάφος Orion της NASA.