Πτώχευσε η Hondos Παλλάς Πολυκαταστήματα

Πτώχευσε η Hondos Παλλάς Πολυκαταστήματα

Το δικαστήριο διόρισε σύνδικο πτώχευσης αρμόδιο δικηγόρο

Και επίσημα σε καθεστώς πτώχευσης βρίσκεται η εταιρεία Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα, με έδρα την οδό Ιπποκράτους 3, με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών της 26ης Ιουνίου 2017.

Το δικαστήριο διόρισε σύνδικο πτώχευσης αρμόδιο δικηγόρο, ενώ διατάσσει τη σφράγιση του καταστήματος και του συνόλου της περιουσίας από το δικηγόρο που ανέλαβε να διεκπεραιώσει τη διαδικασία.

Σημειώνεται ότι στις 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των πιστωτών (εικαζόμενοι πιστωτές), οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν πληροφορίες για τη σύνταξη του πίνακα εικαζόμενων πιστωτών και θα αποφασίσουν για την εκλογή - εφόσον κριθεί αναγκαίο - επιτροπής πιστωτών.

Διευκρινίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία, δεν σχετίζεται με την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center, καθώς τα υπόλοιπα αδέρφια της οικογένειας Χόντου - των γνωστών πολυκαταστημάτων - έχουν χωρίσει τη δραστηριότητά τους στις άλλες εταιρείες που ελέγχουν.

Χαρακτηριστική είναι η γραπτή ανακοίνωση που είχαν εκδώσει το 2013, σημειώνοντας ότι «τα Hondos Center δεν έχουν την παραμικρή επιχειρηματική ή άλλη σχέση με την εταιρεία Hondos Palace Πολυκαταστήματα Α.Ε., εκτός βέβαια από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος οργανισμός έχει το δικαίωμα χρήσης του».