Τα nice n easy στο δρόμο της καλύτερης επιχείρησης στην Ευρώπη

Έντονη η παρουσία των organic bistro στα European Business Awards

Τα organic bistro nice n easy διακρίθηκαν με τον τιμητικό τίτλο Ruban d' Honneur Recipient 2016/17 στη δεύτερη φάση των επιχειρηματικών βραβείων European Business Awards sponsored by RSM, και διεκδικούν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης στην Ευρώπη στην κατηγορία «The RSM Entrepreneur of the Year» στην επόμενη φάση που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 6 Απριλίου.

Τα nice n easy είναι μία από τις 110 επιχειρήσεις που πέρασαν στην τελική φάση που διαγωνισμού μέσα από ένα σύνολο 33000 συμμετεχόντων από 33 χώρες όπου διακρίθηκαν 636 National Champions 38 εκ των οποίων προέρχονταν από την Ελλάδα.

Τα nice n easy αξιολογήθηκαν από ένα πάνελ ανεξάρτητων κριτών ως προς την καινοτομία, την επιχειρηματική ηθική και την επιτυχημένη πορεία τους και μαζί με άλλες 4 ελληνικές επιχειρήσεις ( ΑΒ Βασιλόπουλος, Printec, Coffee Island και Upstream) που διεκδικούν ανάλογη διάκριση σε άλλες κατηγορίες, κατάφεραν να είναι στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική ελίτ σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Στηρίξτε τα nice n easy με την ψήφο σας και αναδείξτε τα ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης!

Ψηφίστε εδώ: http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/the-rsm-international-entrepreneur-of-the-year-award/20375

Χρήσιμες πληροφορίες

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων nice n easy:

Τα δημοφιλή organic  bistro  σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Μύκονο με έμφαση στην οργανική farm-to-table κουζίνα, ο πολυχώρος Loft nice n easy στην Κηφισιά,  καθώς και το νέο απόκτημα της ομάδας «Nesaea» με τη δημιουργική νησιωτική κουζίνα αλλά και το Exquisite Catering στη Μύκονο, αποτελούν τον όμιλο επιχειρήσεων nice n easy.
www.niceneasy.gr

Τα European Business Awards

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις καλές πρακτικές, την καινοτομία και την υπεροχή των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Διοργανώνεται για δέκατη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό το διεθνές δίκτυο ανεξάρτητων ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων RSM International. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή σε όλες τις επιχειρήσεις, κάθε μεγέθους και κλάδου. Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρίες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορους κλάδους δραστηριότητας, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα των EBA επιτελεί τρεις στόχους για την ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα: Προβάλλει τις καλές πρακτικές Επιβραβεύει και αναγνωρίζει τις επιχειρηματικές επιτυχίες Παρέχει case studies και παραδείγματα προς μίμηση από τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν Γιατί μία καινοτομική, ισχυρή και με όραμα επιχειρηματική κοινότητα δημιουργεί μία επιτυχημένη και ευημερούσα Ευρώπη.

Οι κατηγορίες των European Business Awards είναι οι εξής:

  • Βραβείο UKTI για την Καινοτομία
  • Βραβείο ELITE Διεθνούς Αναπτυξιακής Στρατηγικής της Χρονιάς
  • Βραβείο για την Περιβαλλοντική και Εταιρική Αειφορία
  • Βραβείο για την Επικέντρωση στον Πελάτη
  • Βραβείο για τον Εργοδότη της Χρονιάς
  • Βραβείο RSM International για τον Επιχειρηματία της Χρονιάς
  • Βραβείο Εισαγωγών/ Εξαγωγών
  • Βραβείο για την Επιχείρηση της Χρονιάς [κ.ε. €0-25m]
  • Βραβείο για την Επιχείρηση της Χρονιάς [κ.ε. €26-150m]
  • Βραβείο για την Επιχείρηση της Χρονιάς [κ.ε. €150m+]
  • Βραβείο επιλογής του Προέδρου των Κριτών www.businessawardseurope.com

RSM INTERNATIONAL & RSM Ελλάδος

Η RSM International, κύριος χορηγός των European Business Awards sponsored by RSM, είναι το 6ο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων, σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει πάνω από 793 γραφεία σε πάνω από 120 χώρες και 41,200 στελέχη διεθνώς, ενώ τα έσοδά του διαμορφώνονται στα 4,8 δις δολάρια.

Η RSM Ελλάδος είναι το μέλος της RSM International για την Eλλάδα. Η εταιρία παρέχει ολοκληρωμένες ελεγκτικές, συμβουλευτικές, λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες, καθώς επίσης και υπηρεσίες διαχείρισης και υποστήριξης ανθρώπινου κεφαλαίου, σε Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους σημαντικότερους κλάδους της Ελληνικής οικονομικής αγοράς. Διαθέτει γραφεία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη Λευκωσία.
http://www.rsm.global/greece/

Περισσότερες πληροφορίες
Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά
Μικρή Βενετία, Μύκονος
http://www.niceneasy.gr/