ΒΙΝΤΕΟ: Γραμμή Παραγωγής της Ford για… αυτοκινητάκια

Οι εργαζόμενοι στέλνουν δώρα σε νοσοκομεία, ορφανοτροφεία και άλλους καλούς σκοπούς στην Ευρώπη

Κάθε χρόνο, αυτοκινητάκια που προορίζονται για Χριστουγεννιάτικες κάλτσες αντικαθιστούν τα κανονικά αυτοκίνητα στη γραμμή παραγωγής ευρωπαϊκού εργοστασίου της Ford. Πρόκειται για μερικά από τα δώρα που συγκεντρώνουν και τυλίγουν οι εργαζόμενοι πριν σταλούν σε νοσοκομεία, ορφανοτροφεία και άλλους καλούς σκοπούς στην Ευρώπη. 

«Το θέαμα των παιχνιδιών καθώς βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής είναι συναρπαστικό και οι εργαζόμενοι ακολουθούν στο πνεύμα των ημερών, υποδυόμενοι τους βοηθούς του Άη Βασίλη με την ανάλογη αμφίεση. Είναι σημαντικό εμείς σαν εταιρεία να προσφέρουμε αλληλεγγύη στην ευρύτερη κοινότητα και αυτός είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να το πετύχουμε,» δήλωσε η Linda Cash, στέλεχος στη Ford Ευρώπης. 

Κάθε χρόνο, ένα διαφορετικό Ευρωπαϊκό εργοστάσιο κάνει χρέη Άη Βασίλη και φέτος ο κλήρος έπεσε στην παραγωγική μονάδα της Ford στην Κραϊόβα (Ρουμανία), όπου κατασκευάζονται το  B-MAX και οι κινητήρες 1.0 L EcoBoost. Εργαζόμενοι σε άλλα εργοστάσια της Ford σε Γερμανία, Ισπανία και Ηνωμένη Βασίλειο υποστηρίζουν φιλανθρωπικές δράσεις τα Χριστούγεννα με δικαιούχους τους άστεγους και φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά. 

Σχετικά Tags
Ford