Θέλετε περισσότεροι πελάτες να παραλαμβάνουν την παραγγελία τους;

Απαραίτητη προύπόθεση για να σας επιλέξει ο πελάτης είναι το εύκολο παρκάρισμα

Εάν θέλετε οι πολυάσχολοι πελάτες σας να προτιμήσουν να πάρουν κατ’ ευθείαν από το κατάστημά σας της παραγγελία τους, πρέπει η διαδικασία να είναι όσο πιο γρήγορη και βολική γίνεται. Για να το πετύχετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εκπτώσεις

Πρώτα απ’όλα, πρέπει να δώσετε κίνητρο στον πελάτη να επιλέξει να παραλάβει μόνος του την παραγγελία του από το delivery. Επομένως, πρέπει να κάνετε ειδικές προσφορές για όσους παραλαμβάνουν το γεύμα τους κατ’ευθείαν από το κατάστημα, οι οποίες πρέπει να αναγράφονται και στην ιστοσελίδα σας. Αυτές οι προφορές μπορούν να είναι είτε μία γενική έκπτωση, που ισχύει για όλα τα προϊόντα, είτε καλύτερη τιμή σε συγκεκριμένα πιάτα, ανάλογα με την ημέρα, ή ακόμη και δωρεάν προσφορά των αναψυκτικών.

2. Εύκολο Parking

Απαραίτητη προύπόθεση για να σας επιλέξει ο πελάτης είναι το εύκολο παρκάρισμα. Όσο καλό και να είναι το φαγητό, το δύσκολο παρκάρισμα αποτελεί σημαντικό αποδοκιμαστικό παράγοντα. Εναλλακτικά μπορείτε να προσφέρετε drive-in λύσεις, όπου ο πελάτης δεν θα χρειαστεί καν να βγει από το αμάξι του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr