Ελληνική συμμετοχή στη Vinexpo στο Τόκυο

Η Διεθνής Έκθεση "Vinexpo Nippon" διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Ιαπωνία

Ελληνική συμμετοχή με εθνικό περίπτερο, μέσω του Οργανισμού "Enterprise Greece", θα οργανωθεί στην Διεθνή Έκθεση Οίνου "Vinexpo" (www.vinexpotokyo.com/en/) που θα πραγματοποιηθεί στο Τόκυο, στο ξενοδοχείο Prince Park Tower Hotel, κατά το χρονικό διάστημα 15-16 Νοεμβρίου 2016.

Η ελληνική συμμετοχή θα έχει την μορφή wine bar 40 τ.μ. στο οποίο θα παρουσιάζονται κρασιά που παραγωγών που επιδιώκουν συνεργασία με ιαπωνικές εταιρείες εισαγωγής και διανομής.

Για περισσότερες πληροφορίες, τυχόν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Τόκυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Πληροφορίες για τον κλάδου του οίνου στην Ιαπωνία υπάρχουν στον online επιχειρηματικό οδηγό του Γραφείου στην διεύθυνση www.japan-greece-business.gr/japan-wine-market-alcoholic-products.

Η Διεθνής Έκθεση "Vinexpo Nippon" διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Ιαπωνία. H στροφή της Vinexpo προς την Ασία και την ιαπωνική αγορά δικαιολογείται από το γεγονός ότι η Ιαπωνία είναι η μεγαλύτερη αγορά οίνου στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού μετά την Κίνα και την Αυστραλία, καθώς και η μεγαλύτερη αγορά παγκοσμίως λικέρ.