Σε μεγάλη Αμερικανική αλυσίδα το ξενοδοχείο της Βιοχάλκο

Το Wyndham Grand Athens θα διαθέτει 273 δωμάτια

Την πρώτη πολυτελή μονάδα της στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να ανοίξει το πρώτο τρίμηνο του 2017 η ξενοδοχειακή αλυσίδα Wyndham Hotel Group 

Η Wyndham Hotel Group είναι η μεγαλύτερη ως προς τον αριθμό των ξενοδοχείων αλυσίδα στον κόσμο, με χαρτοφυλάκιο περίπου 8.000 μονάδων, δυναμικότητας 679.100 δωματίων, σε 73 χώρες.

Το ξενοδοχείο της Αθήνας, με την επωνυμία Wyndham Grand Athens, θα λειτουργήσει σε κτίριο που λειτουργούσε και παλαιότερα ως ξενοδοχείο επί της πλατείας Καραϊσκάκη. Η εταιρεία Zeus International, υπεύθυνη για τη λειτουργία εννέα ξενοδοχείων στην Ανατολική Ευρώπη, έχει ήδη ξεκινήσει την ανακατασκευή του κτιρίου, ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η Βιοχάλκο.

Με την ολοκλήρωση της επένδυσης το Wyndham Grand Athens θα διαθέτει 273 δωμάτια, 2.500 τ.μ. χώρων για συνέδρια και εκδηλώσεις, εστιατόριο, μπαρ, σπα, και Roof Garden 450 τ.μ. με πισίνα. Τα Wyndham Grand, στα οποία θα εντάσσεται η μονάδα της Αθήνας, αποτελεί ένα σύνολο διακεκριμένων ξενοδοχείων σε σημαντικούς προορισμούς σε όλο το κόσμο. Ως μέρος του Wyndham Hotel Group, η Wyndham Grand αριθμεί σήμερα 30 ξενοδοχεία διεθνώς.

«Η Αθήνα δεν είναι η πρώτη στάση μας στην Ελλάδα, καθώς διαβλέπουμε ευκαιρίες για πολλά από τα brand μας σε όλη τη χώρα, από το κέντρο πόλεων όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έως τους προορισμούς διακοπών στα ελληνικά νησιά και την ηπειρωτική χώρα», τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Wyndham Hotel Group, Νταν Ραφ. «Παρακολουθούμε εδώ και καιρό την ελληνική αγορά, αναζητώντας την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία στον ξενοδοχειακό τομέα», σημείωσε από την πλευρά του ο ιδρυτής της Zeus International Χάρης Σιγανός.