Ανακαινίστε το μαγαζί σας και ανανεωθείτε

Μήπως το μαγαζί σας χρειάζεται μία μικρή ή μεγάλη ανακαίνιση;

Ο καιρός άνοιξε, η μέρα μεγάλωσε κι όλοι έχουμε όρεξη για μία βόλτα, μία έξοδο παραπάνω∙ ήρθε η άνοιξη, βλέπετε. Μαζί με την άνοιξη, μήπως ήρθε και η ώρα για ανανέωση; Μήπως το μαγαζί σας χρειάζεται μία μικρή ή μεγάλη ανακαίνιση;

Βήμα 1ο  – Αποφασίστε τι θέλετε να αλλάξετε

Για να ξεκινήσετε μία οργανωμένη ανακαίνιση, πρέπει πρώτα απ΄όλα να έχετε αποφασίσει πόσα θέλετε να αλλάξετε. Αν θέλετε να αλλάξετε την διακόσμηση ή τα σερβίτσια, τότε ο χρόνος αλλά και τα κόστη είναι σαφώς λιγότερα. Αν, όμως, θέλετε να κάνετε μία πλήρη ανακαίνιση, να βάψετε τους τοίχους, να αλλάξετε έπιπλα και ύφος, τότε αυτή είναι μία διαδικασία, που θα σας πάρει περισσότερο χρόνο και ίσως χρειαστεί το μαγαζί να παραμείνει κλειστό για κάποιες μέρες, ίσως και εβδομάδες. Μία καλή ιδέα θα ήταν να ρωτήσετε τους πελάτες σας, και ειδικά τους θαμώνες, ποιες πιστεύουν ότι είναι οι αλλαγές, που πρέπει να γίνουν.

Βήμα 2ο  – Οργανωθείτε

Όταν έχετε αποφασίσει τις αλλαγές, ετοιμάστε ένα χρονοδιάγραμμα με τους υπαλλήλους σας και, φυσικά, υπολογίστε τα κόστη. Πριν αρχίσετε τις αλλαγές, καλό θα ήταν να έχετε αποφασίσει ήδη ποιες εργασίες θα γίνουν κάθε μέρα, έχοντας υπολογίσει και μερικές καθυστερήσεις, που ίσως προκύψουν. Επίσης, θέστε ένα χρηματικό budget και προσπαθήστε να μην το υπερβείτε. Μία ανακαίνιση μπορεί μεν να τραβήξει παραπάνω πελάτες, αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο, οπότε μην ρισκάρετε και παρασυρθείτε.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr