Eφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στη μαζική εστίαση

Μια επιχείρηση του κλάδου της μαζικής εστίασης που πρέπει να επενδύσει στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP

Η εφαρμογή και πιστοποίηση συστήματος HACCP έχει εξ ορισμού ως στόχο την πλήρη διασφάλιση της παραγωγής, διακίνησης και διάθεσης ασφαλών τροφίμων στο καταναλωτικό κοινό.

Μια επιχείρηση του κλάδου της μαζικής εστίασης που πρέπει να επενδύσει στην ανάπτυξη και εφαρμογή συστήματος HACCP, θα ακολουθήσει τα επτά βήματα - αρχές της Ανάλυσης Επικινδυνότητας. 

Διαβάστε περισσότερα στο supply.gr