Νέος εμπορικός διευθυντής στην Μαρινόπουλος Α.Ε.

Τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή της Μαρινόπουλος Α.Ε., αναλαμβάνει ο Φοίβος Καρακίτσος, μετά την αποχώρηση του προκατόχου του, Γιώργου Δέδε.

Παράλληλα με τη νέα επιτελική θέση του στο μεγαλύτερο  λιανεμπορικό όμιλο της χώρας, ο  Φοίβος Καρακίτσος  θα αποτελεί και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Ο νέος Εμπορικός Διευθυντής, ασκούσε μέχρι πρότινος χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΡΟΝΟΣ - Ν.ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ Α.Ε.Β.Ε. του  Νομού Αχαΐας, ενώ είχε παραμείνει στην εταιρεία σε θέση ειδικού συμβούλου μετά την εξαγορά της από τη Μαρινόπουλος Α.Ε.

Ο Φοίβος Καρακίτσος έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομία στο Clayton University, ενώ διαθέτει μακρά εμπειρία σε σημαντικές θέσεις, στον κλάδο του εμπορίου και του λιανικού εμπορίου. Ανέλαβε Διευθύνων Σύμβουλος στον Όμιλο των οικογενειακών επιχειρήσεων το 2001 ενώ είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αχαΐας από το 1995. Τη διετία 2004-2006 συνεργάστηκε με την ιταλική εταιρεία SISA Italy SpA και τη METRO International S.A. ως Consigliere στην απόπειρα του ιταλικού ομίλου, σε συνεργασία με το γερμανικό κολοσσό χονδρικών πωλήσεων, να εδραιωθούν στην Ελλάδα. To 2005 πρωτοστάτησε στη δημιουργία της ΑΓΓΕΛΟΣ Α.Ε., εταιρείας που ασχολείται με το Direct Promotion και την ίδια χρονιά δημιούργησε τα πολυκαταστήματα παιχνιδιών Panda. Συμμετείχε στην Επιτροπή Αγορών του ομίλου Super Market ΕΛΟΜΑΣ και αρθρογραφεί συχνά σε εφημερίδες.