Μαρινόπουλος: Εννέα νέα franchise καταστήματα στην Περιφέρεια

Εννέα νέα franchise καταστήματα με την επωνυμία Carrefour Μαρινόπουλος και Carrefour Express, προσθέτει από τις αρχές του χρόνου η Μαρινόπουλος στο δίκτυό της στην ηπειρωτική και τη νησιωτική Ελλάδα.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα λιανικού εμπορίου στη χώρα, ενισχύει την ήδη σημαντική παρουσία της στην Περιφέρεια, με τη λειτουργία, μέσω δικαιόχρησης, 3 νέων καταστημάτων στα Ιωάννινα, τη Λευκάδα και την Αγριά Μαγνησίας και 6 στο Νομό Λαρίσης.

Ο σχεδιασμός των νέων franchise καταστημάτων, βασίστηκε σε έρευνες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφορικά με τη διαμόρφωση του «ιδανικού σούπερ μάρκετ». Από την επικοινωνία που είχε η εταιρεία με τους πελάτες της αναδείχθηκαν τα ποιοτικά στοιχεία του χώρου, όπως η απλότητα, ο καλός φωτισμός, η λιτή διακόσμηση, η ξεκάθαρη τμηματοποίηση και η σηματοδότηση των κατηγοριοποιήσεων των προϊόντων. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα των ερευνών εφαρμόστηκαν στη πράξη στα καταστήματα, με τη Μαρινόπουλος να επενδύει σημαντικά κεφάλαια.

Στη νέα μορφή καταστημάτων, ο επισκέπτης βρίσκει αυτό που επιθυμεί εύκολα, γρήγορα και βάσει των όσων πραγματικά επιδιώκει να προμηθευτεί.

Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει 458 franchise καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ ο συνολικός αριθμός των σημείων πώλησης της Μαρινόπουλος ανέρχεται πλέον σε 900 καταστήματα.

Ως η κορυφαία δύναμη στο χώρο του λιανεμπορίου, η Μαρινόπουλος συνεχίζει την υπεύθυνη δραστηριοποίησή της, επεκτείνοντας στρατηγικά το δίκτυό της. Παράλληλα φροντίζει να αναβαθμίζει διαρκώς τις υπηρεσίες της και να παρέχει την ευρύτερη γκάμα ποιοτικών προϊόντων, προς όφελος του καταναλωτή.