Ο Γιώργος Βογιατζάκης στο τιμόνι της Μαρινόπουλος Α.Ε.

Ένα έμπειρο στέλεχος στο λιανεμπόριο, που γνωρίζει καλά και τις δομές της ίδιας της εταιρείας, επέλεξε η Μαρινόπουλος Α.Ε. για τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή.

Πρόκειται για το Γιώργο Βογιατζάκη, μέχρι σήμερα Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Ελλάδας, Αλβανίας και FYROM.  

Ο νέος ισχυρός άνδρας στη διοίκηση της αλυσίδας ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1979, στην Kleider Werke, και έως το 2003 πέρασε από σημαντικές, διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες Shell Hellas, Shell Europe και McDonalds Hellas.

Από το 2003, αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Μαρινόπουλος Α.Ε. κατέχοντας από το 2010 τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης, Δημοσίων Σχέσεων, Franchise, Supply & Logistics και Convenience Stores της εταιρείας και στη συνέχεια του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Ελλάδας, Αλβανίας και FYROM.

Έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο ‘Ruhr University’ στο Bochum της Γερμανίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. 

O Jérôme Loubère, που μέχρι σήμερα ασκούσε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στον Όμιλο Μαρινόπουλου, θα συνεχίσει ως Σύμβουλος του Ομίλου και των Μετόχων σε θέματα σχεδιασμού και υλοποίησης της στρατηγικής του Ομίλου στο λιανεμπόριο.