Η Olayan Group εξαγόρασε το 25% της Costa Navarino

Μία σημαντική επιχειρηματική συμφωνία ανακοινώθηκε στο χώρο των τουριστικών επενδύσεων. Στη μετοχική σύνθεση του ομίλου Costa Navarino βρίσκεται από σήμερα ο επενδυτικός όμιλος από τη Σαουδική Αραβία, Olayan Group. 

Ο όμιλος Olayan Group μπαίνει στο μετοχικό σχήμα του Costa Navarino με ισότιμο ποσοστό 25%, μαζί με τους ήδη υφιστάμενους μετόχους της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου. 

Στην κεφαλή της επιχείρησης θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

"Ο Όμιλος εταιριών Costa Navarino ανακοινώνει τη συμμετοχή του Ομίλου Olayan, ως τέταρτο ισότιμο μέτοχο, με κάθε έναν από τους τρεις  υφιστάμενους  μετόχους  της  οικογένειας  Κωνσταντακόπουλου.  Ο  Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος συνεχίζει να ηγείται των εταιρειών που απαρτίζουν τον όμιλο της Costa Navarino, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. 

Ο Όμιλος Olayan αποτελεί έναν από τους πλέον σημαντικούς επενδυτικούς ομίλους διεθνώς, με παρουσία στην Ελλάδα εδώ και 30 χρόνια και  συμμετοχή σε πολλές ελληνικές  επιχειρήσεις,  αποδεικνύοντας  τη  μακροχρόνια  στρατηγική  του τοποθέτηση στη χώρα μας.

Οι  δύο  όμιλοι  μοιράζονται  την  ίδια  φιλοσοφία  και  το  ίδιο  όραμα  για  τη μακροπρόθεσμη και αειφόρο ανάπτυξη της Costa Navarino και της Μεσσηνίας. Μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, θα επιταχυνθεί η περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού. Τα ακριβή  σχέδια  και  το  χρονοδιάγραμμα  υλοποίησής  τους  θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωσή τους, στο πρώτο τρίμηνο του 2015".