Ο Μ. Κοτρωνάκης Senior Director στην Alvarez & Marshal

Την ένταξη του Μάνου Κοτρωνάκη στο δυναμικό της, στη θέση του Senior Director στον τομέα αναδιάρθρωσης εταιρειών, ανακοίνωσε η Alvarez & Marsal (A&M), που θεωρείται εκ των κορυφαίων εταιρειών παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών διεθνώς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, "ο κ. Κοτρωνάκης έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε θέματα διοίκησης, με ηγετικό ρόλο σε εταιρείες προϊόντων ευρείας κυκλοφορίας και διαχείρισης ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων (Private Equity). Πριν από την ένταξή του στην A&M, ήταν συνέταιρος και Chief Operating Officer (COO) της Global Finance, μιας κορυφαίας ελληνικής εταιρείας ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων (Private Equity), συμμετέχοντας στην Επενδυτική Επιτροπή και την Επιτροπή Ανθρώπινου Δυναμικού και Αμοιβών.

Η Alvarez & Marsal εγκαινίασε επίσημα την παρουσία της στην Αθήνα με το άνοιγμα γραφείου το 2011, ενώ είχε ήδη αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα στην ελληνική αγορά για πολλά χρόνια στον τομέα της αναδιάρθρωσης εταιρειών και δανειακών υποχρεώσεων στον χρηματοοικονομικό κλάδο".