Επιχειρηματική συνεργασία PwC και Google

Την επιχειρηματική τους συνεργασία ανακοίνωσαν η PwC και η Google, με σκοπό να προσφέρουν νέες και καινοτόμες υπηρεσίες στις εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι δύο εταιρείες μαζί θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να συνεργάζονται αποτελεσματικότερα, να χρησιμοποιούν καλύτερα την τεχνολογία και την πληροφορία και να προσαρμόζονται στις δυνάμεις εκείνες, που διαμορφώνουν τον κόσμο γύρω μας. 

"Για τους πελάτες μας, η απόκτηση βαθύτερης γνώσης πάνω στον τομέα των δραστηριοτήτων τους, η εξασφάλιση αυτής της γνώσης και η βέλτιστη χρήση της είναι κρίσιμη - σήμερα περισσότερο από ποτέ", δήλωσε ο Mike Burwell, Αντιπρόεδρος της PwC σε θέματα μετατροπών. "Η PwC συνεργάζεται με την Google για να προσφέρουν από κοινού τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στους πελάτες - προσφέροντάς τους μια ολοκληρωμένη λύση και βελτιστοποιώντας την εμπειρία και τα εφόδια και των δύο οργανισμών".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με αυτήν την συνεργασία, η PwC και η Google θα βοηθήσουν τους πελάτες τους με τις ήδη υπάρχουσες λύσεις, αλλά και μέσω της ανάπτυξης νέων υπηρεσιών με τρεις τρόπους :

  • Θα συμβάλουν στην επιτυχία των εταιρειών, αξιοποιώντας τις επαγγελματικές λύσεις της PwC μέσω των εφαρμογών Google Apps, και της μεγάλης γκάμας εργαλείων συνεργασίας και παραγωγικότητας της Google, με βάση το cloud. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσουν τη δυνατότητα στις εταιρείες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, να εξυπηρετούν τους πελάτες τους αποτελεσματικότερα και να διαμορφώσουν ένα περιβάλλον συνεργασίας και επικοινωνίας για τα στελέχη τους.
  • Θα συνδυάσουν τις αναλυτικές δεξιότητες της PwC με την πλατφόρμα Cloud της Google, για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν στο μέγιστο την τεχνολογία και τις πληροφορίες, που διαθέτουν, και να τις εξοπλίσουν με τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό, δημιουργώντας νέες υπηρεσίες για τη μεταβολή και τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών, να συνδεθούν με τους πελάτες και να αναβαθμίσουν την εμπειρία, που προσφέρουν.
  • Με τα κατάλληλα εργαλεία και τις πληροφορίες, που χρησιμοποιούνται σήμερα στη λήψη αποφάσεων, η PwC και η Google θα παρέχουν υποστήριξη στις εταιρείες, που φιλοδοξούν να πρωτοπορήσουν στον κλάδο δραστηριότητάς τους, όχι μόνο για να ανταγωνιστούν τις νεοεισερχόμενες εταιρείες και να προσαρμοσθούν στις αποδιοργανωτικές δυνάμεις της αγοράς, αλλά και να καθοδηγήσουν οι ίδιες την καινοτομία.

"Εντέλει, η συνεργασία μας έχει στόχο να βοηθήσει τους πελάτες να αγκαλιάσουν τη μετάβασή τους στο cloud και να διαμορφώσουν εκ νέου τους οργανισμούς τους, έτσι ώστε να κατακτήσουν την κορυφή και να παραμένουν ενήμεροι σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο", δήλωσε ο Τom Archer, επικεφαλής της Στρατηγικής Συνεργασίας της PwC με τη Google.

"Εκατομμύρια επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, ζητούν από τη Google να τις βοηθήσει να προωθήσουν, να δημιουργήσουν και να μεταβάλλουν τις δραστηριότητές τους", δήλωσε ο Amit Singh, Πρόεδρος της Google for Work. "Είμαστε χαρούμενοι, που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με την PwC – ηγέτη του κλάδου παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών παγκοσμίως – η οποία θα μεταφέρει τις καλύτερες από τις υπηρεσίες της Google στο εργασιακό περιβάλλον και θα βοηθήσει τις εταιρείες να καινοτομήσουν. Με χαρά θα δούμε την PwC να καθοδηγεί με το παράδειγμά της, επιταχύνοντας το δικό της ταξίδι προς το cloud, με το οποίο θα επιτύχει καλύτερη συνεργασία, μεγαλύτερη ταχύτητα και, τελικά, θα μετατρέψει τις δραστηριότητές της για την ψηφιακή εποχή".

Η PwC έχει ήδη ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα προϊόντα της Google for Work στις λειτουργίες της. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή εγκαινιάζει τη χρήση των Google Apps σε 40.000 στελέχη στις ΗΠΑ και 5.000 στελέχη στην Αυστραλία, μετασχηματίζοντας τον τρόπο, με τον οποίο λειτουργούν οι εν λόγω εταιρείες του δικτύου.