Στρατηγική συνεργασία της Sarmed με την Καλλιμάνης

Τη συνεργασία της με την εταιρεία κατεψυγμένων αλιευμάτων, Καλλιμάνης, ανακοίνωσε η Samed. Η συμφωνία αφορά στο μεταφορικό έργο και τη διανομή των προϊόντων της Καλλιμάνης στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου της πανελλαδικά. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "με αυτήν τη συνεργασία η Sarmed αποδεικνύει τη δυναμική της στον ιδιαίτερα απαιτητικό χώρο της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας κατεψυγμένων προϊόντων, αναπτύσσοντας ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής και προσθέτοντας στο πελατολόγιό της ένα συνεργάτη μεγάλου βεληνεκούς".

Σύμφωνα με την Ντίνα Καλλιμάνη, Εντεταλμένη Σύμβουλο της ομώνυμης εταιρίας : "Για εμάς, στην εταιρία Καλλιμάνης, η ποιότητα του κάθε προϊόντος είναι ύψιστης σημασίας και αυτή εξασφαλίζεται μέσα από τη σωστή διαχείριση του κάθε σταδίου της εφοδιαστικής αλυσίδας: από την επιλογή της α’ ύλης μέχρι την τοποθέτησή του στο καλάθι του καταναλωτή. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, λοιπόν, που η Sarmed Logistics εντάσσεται στην κοινότητα των συνεργατών μας, γιατί γνωρίζουμε πως η εμπειρία και τεχνογνωσία της θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την Αλυσίδα Φρεσκάδας Καλλιμάνης". 

Πρόκειται για μία συμφωνία εκ των πολλών, που έχει υπογράψει τον τελευταίο καιρό η Sarmed, στον κλάδο των logistics.