Ryanair : Η άνοδος της Αθήνας φέρνει νέα δρομολόγια

Η κατακόρυφη άνοδος της Αθήνας ως τουριστικός προορισμός δεν αφήνει σε καμία περίπτωση αδιάφορη τη Ryanair, η διοίκηση της οποίας αποφάσισε να εγκαινιάσει το θερινό πρόγραμμά της τρεις μήνες νωρίτερα από πέρυσι, αλλά και να ξεκινήσει τρία νέα δρομολόγια προς ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη συχνότητα πτήσεων σε άλλες τρεις διαδρομές.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την παρουσίαση της εταιρείας, που έγινε σήμερα στην Αθήνα, το θερινό πρόγραμμα της Ryanair περιλαμβάνει :

  • 3 νέες διαδρομές προς : Βρυξέλλες (Charleroi), Ρώμη (Ciampino) και Βαρσοβία (Modlin)
  • 9 συνολικά διαδρομές στην Αθήνα
  • Περισσότερες πτήσεις και βελτιωμένο χρονοδιάγραμμα προς Λονδίνο (2 καθημερινά), Μιλάνο (10 εβδομαδιαία) και Θεσσαλονίκη (6 καθημερινά)
  • 126 εβδομαδιαίες πτήσεις επιστροφής
  • 1,3 εκ. νέους πελάτες (1,7 εκ. πελάτες ετησίως συνολικά)
  • 1.700 τοπικές θέσεις εργασίας ετησίως

Οι επιβάτες από Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 9 δρομολόγια από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, διαλέγοντας διαθέσιμες θέσεις, μία δωρεάν δεύτερη αποσκευή, μειωμένα τέλη, νέα ελληνική ιστοσελίδα, ολοκαίνουργια εφαρμογή μέσω κινητού με κάρτες επιβίβασης και τη νέα οικογενειακή υπηρεσία, κάνοντας τη Ryanair την ιδανική επιλογή για οικογένειες, όσο και για αναψυχή και για επαγγελματικούς ταξιδιώτες.

Η Ryanair γιόρτασε την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου στην Αθήνα για το 2015 και τα νέα 3 δρομολόγια με την απελευθέρωση των 100.000 θέσεων προς πώληση σε ευρωπαϊκό δίκτυο, σε τιμές από 19,99 ευρώ για ταξίδια τον Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Αυτές οι θέσεις χαμηλού ναύλου είναι διαθέσιμες  για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Δευτέρας, 22 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τo νούμερο 2 του τμήματος ανάπτυξης δρομολογίων της εταιρείας, Kate Sherry... 

"Η αεροπορική εταιρεία Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το νέο θερινό πρόγραμμα της Αθήνα 2015, με 3 νέα δρομολόγια, με συνολικά 9 συναρπαστικές καλοκαιρινές διαδρομές για να διαλέξετε, οι οποίες θα προσφέρουν 1,3 εκ. νέους πελάτες στο αεροδρόμιο Αθηνών και 1,7 εκ. πελάτες ετησίως συνολικά.

Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη τη Ryanair για τις χαμηλές μας τιμές, κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και την ποικίλη επιλογή διαδρομών. Τώρα, υπάρχει επίσης η δυνατότητα κράτησης στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2015 ακόμη νωρίτερα, στη νέα ελληνική ιστοσελίδα μας και στη νέα εφαρμογή κινητών τηλεφώνων, μεταφορά δεύτερης αποσκευής δωρεάν, επιλογή προκαθορισμένων θέσεων, χρήση των νέων μας οικογενειακών προγραμμάτων και του προγράμματος Business Plus, και τη χρήση των προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών καθ΄όλη τη διάρκεια της πτήσης, δεδομένου ότι η Ryanair συνεχίζει να προσφέρει τόσα πολλά και περισσότερα, με χαμηλούς ναύλους".