Nέο κατάστημα H&M στην Αγία Παρασκευή

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα

Η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ, με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα του 1ου καταστήματος της για όλη την οικογένεια στην Αγία Παρασκευή και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτυ μόδας. Το κατάστημα θα βρίσκεται στον πιο εμπορικό δρόμο της περιοχής, στην οδό Αγίου Ιωάννου αρ. 13 και είναι προγραμματισμένο να ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο, 8 Απριλίου 2017 @12.00.

Το νέο H&M κατάστημα των 1.900 τ.μ. θα προσφέρει γυναικεία, αντρική, εφηβική και παιδική μόδα - συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, Underwear και Accessories. Επιπλεον, οι πελάτες της Αγίας Παρασκευής θα έχουν την ευκαιρία να φέρνουν ανεπιθύμητα ρούχα ή υφάσματα,  συμμετέχοντας έτσι στο «Garment Collecting Project» που λαμβάνει χώρα σε όλα τα καταστήματα της H&M.

«Όλοι εμείς στην Η&Μ έχουμε ενθουσιαστεί με το επικείμενο άνοιγμα στην Αγία Παρασκευή. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που θα προσφέρουμε στους νέους πελάτες μας τα τελευταία fashion trends και που οι νέοι μας συνάδελφοι   θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν σε μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, όπως η δική μας. Είναι μεγάλη μας χαρά που θα δουλέψουμε μαζί τους», δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας.

Το κατάστημα θα ανοίξει με την Ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ με πρωταγωνίστριες τα μοντέλα Taylor Hill και Frederikke Sofie ντυμένα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η γυναικεία συλλογή H&M αποπνέει μια νέα θηλυκότητα. Έχει να κάνει με τη φρέσκια, ανάλαφρη και ξέγνοιαστη Άνοιξη.  Είναι εξαιρετικά θηλυκή με μπλούζες, πουκάμισα και φορέματα μιξαρισμένα με χρηστικά κομμάτια μόδας, όπως τα chinos και τα μπουφάν τύπου safari. Παστέλ χρώματα σε αποχρώσεις του ροζ, κίτρινου, λευκού, χακί και μπεζ. Η αντρική συλλογή εκπροσωπεί το αναβαθμισμένο, αισθητικό στυλ παρουσιάζοντας τα ανδρικά ρούχα με μια νέα ματιά.     

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του 2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 35 καταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βέροια, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο και Χανιά.