Τι σκαρφίστηκε εστιάτορας ώστε να φέρει κόσμο και κάνει γνωστό το μαγαζί του

H εμπνευσμένη ιδέα που είχε μία ιαπωνική αλυσίδα εστιατορίων

Στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν το κοινό, πολλοί επαγγελματίες καταφεύγουν σε μεθόδους άλλοτε δόκιμες και άλλοτε όχι.

Χαρακτηριστική ήταν παλαιότερα η έμπνευση επιχειρηματία στην Αυστραλία, στο Café 51, ο οποίος για να δελεάσει τους πελάτες του, είπε πως εάν έκαναν τατουάζ με το λογότυπο του εστιατορίου, εκείνος θα τους πρόσφερε γεύματα εσαεί.

Αυτή τη φορά μία εξίσου εμπνευσμένη ιδέα -με αμφίβολα όμως επιχειρηματικά αποτελέσματα- είχε μία ιαπωνική αλυσίδα εστιατορίων, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να καταναλώσουν τα προϊόντα της, θέτοντας παράλληλα χρονικό όριο για την προσφορά την οποία λανσάρει τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr