Kӓrcher: Λαμπρή εκδήλωση για τα 25 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα

Η Kӓrcher μοιράστηκε τη χαρά της με την όλο και πιο διευρυμένη οικογένειά της, σε μία εκδήλωση που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 περήφανων, δημιουργικών και ελπιδοφόρων χρόνων παρουσίας της στην Ελλάδα, η Kӓrcher μοιράστηκε τη χαρά της με την όλο και πιο διευρυμένη οικογένειά της, σε μία εκδήλωση που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη όλων για τις μοναδικές, συγκινητικές στιγμές που τους χάρισε.

Την εκδήλωση, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μεταμόρφωση, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου κος Johannes Kӓrcher και ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου Kӓrcher κος Markus Asch. Στον χαιρετισμό τους εξέφρασαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια την ικανοποίησή τους για τη δυναμική παρουσία της Kӓrcher όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα αλλά και την αισιοδοξία τους για την περαιτέρω πορεία της, δίνοντας συγκινητική έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα και τις ανθρώπινες αξίες όπου στηρίζεται κάθε της δραστηριότητα.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήρε ο κος Λάζαρος Φραντζής, Διευθύνων Σύμβουλος της Kӓrcher Ελλάδας, o οποίος αφού αποτύπωσε με μία σύντομη αναδρομή τις καλές αλλά και τις δύσκολες στιγμές της εταιρείας στη διάρκεια των 25 αυτών ετών, εξέφρασε μέσω ενός στίχου του Ελύτη - με τον πιο σαφή τρόπο - τη νοοτροπία που κάνει την Kӓrcher στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, ξεχωριστή: «την Άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις».

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους συνεργάτες και πελάτες της Kӓrcher, στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι, με τη σχεδόν καθολική ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή της αλλά και τα θερμά τους λόγια και την ειλικρινή χαρά στα πρόσωπά τους, επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά ότι η αίσθηση της «οικογένειας Kӓrcher» που διέπει την επιχειρηματική της δραστηριότητα δεν είναι σχήμα λόγου, είναι πραγματικότητα.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με ένα party στο οποίο η θετική ενέργεια της βραδιάς, με τη συνοδεία καλής μουσικής και καλής κουβέντας, κορυφώθηκε. Οι επόμενες μέρες βρίσκουν τους ανθρώπους της Kӓrcher γεμάτους από όμορφα συναισθήματα εκ των οποίων ξεχωρίζει αυτό της περηφάνιας. Περηφάνια για την πορεία της, για τους ανθρώπους της, για τους φίλους της – συνεργάτες και πελάτες –, για αυτά που σχεδιάζει και θα καταφέρει στο μέλλον.