Καινοτομίες καθαρισμού από την Kärcher για τον επαγγελματία

Καινοτομίες για οικονομικό, εύκολο και οικολογικό καθαρισμό από την Kärcher για τον επαγγελματία

Η Kärcher διαθέτει τις κατάλληλες λύσεις για κάθε χώρο σε ξενοδοχείο, εστιατόριο, αρτοποιείο, cafe, ενοικιαζόμενα δωμάτια κλπ. (μηχάνημα, χημικά καθαριστικά, αξεσουάρ και υπηρεσία). Λύσεις που προσφέρουν, εκτός από υψηλή απόδοση, ευελιξία, ευκολία στον καθαρισμό διατηρώντας πάντα τη φιλικότητα τους προς το περιβάλλον με αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών σας.

Το Green Cleaning και τα μηχανήματα Kärcher έρχονται για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις σας να είναι πιο φιλικές στο περιβάλλον και στους πελάτες σας με την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Ανακαλύψτε τις σκούπες ξηρής αναρρόφησης T eco!efficiency με την υψηλή ισχύ αναρρόφησης και την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας (Watt). Καθαρίστε υγιεινά και χωρίς χημικά με τα ατμοσυστήματα Kärcher, καθαρίστε αθόρυβα με τη μηχανή ψεκασμού και αναρρόφησης υφασμάτινων επιφανειών Puzzi 30/4,  δοκιμάστε τη B 60/10 C τη μοναδική και καινοτόμο μηχανή περιποίησης δαπέδου που δεν απαιτεί καμία πηγή ενέργειας για να λειτουργήσει!

Καθαρισμός του χώρου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χωρίς να ενοχλείτε τους πελάτες σας που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Η Kärcher διαθέτει μία σειρά από μηχανήματα τα οποία είναι είτε χαμηλού θορύβου με την νέα γενιά κινητήρων είτε μπαταριοκίνητα ώστε να μην υπάρχει ενόχληση από τον ήχο λειτουργίας. 

Καθαρισμός του φούρνου στο αρτοποιείο ακόμα και όταν είναι ζεστός.  Οι σκούπες φούρνου της Kärcher επιτρέπουν τον καθαρισμό του φούρνου ενώ είναι ζεστός και να μη χρειάζονται χρόνοι αναμονής για να κρυώσει και να καθαριστεί.

Ο καθαρισμός με ατμό προσφέρει υγιεινή καθαριότητα και εξουδετερώνει κοινά βακτηρίδια από όλες τις σκληρές επιφάνειες.

Τα οικολογικά καθαριστικά της Kärcher που φέρουν τη σήμανση Eco Label επιτρέπουν στον ξενοδόχο, στον ιδιοκτήτη ξενώνα, τον εστιάτορα να διεκδικήσει για την εταιρεία του το οικολογικό πιστοποιητικό βάσει των προδιαγραφών του Υπουργείου περιβάλλοντος, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής. 

 

Μάθετε περισσότερα για την Kärcher

 

   Karcher Greece

     

Karcher Greece



     

www.karcher.gr