ΝΙΚΑΣ : Την πόρτα Alpha και Eurobank χτύπησε ο Θεοδωρόπουλος

Άγνοια για το περιεχόμενο της πρότασης του Σπύρου Θεοδωρόπουλου προς τις πιστώτριες τράπεζες για την απόκτηση του ελέγχου της NΙΚΑΣ, δηλώνει η εισηγμένη, με νεότερη ανακοίνωσή της, στην οποία εκτιμά ότι ο Mr Chipita χτύπησε την πόρτα της Alpha και της Eurobank.

Όπως αναφέρεται, 

"Σε απάντηση της με αρ. πρωτ. 4267/24-11-2014 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, δηλώνουμε ότι

(α) η από 21-11-2014 επιστολή μας – απάντηση προς τη Διεύθυνσή σας δεν ήταν σε συνεννόηση με τον βασικό μας μέτοχο, την Global Finance,

(β) δεν γνωρίζουμε ποίες είναι οι πιστώτριες τράπεζες που έχουν λάβει πρόταση από τον κ. Θεοδωρόπουλο. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι πιστώτριες τράπεζες της εταιρείας μας είναι η Eurobank και η Αlpha, εκτιμούμε ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος υπέβαλε την πρότασή του είτε και στις δύο πιστώτριες τράπεζες είτε σε μία εξ‘αυτών,

(γ) δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο της πρότασης του κ. Θεοδωρόπουλου,

(δ) δεν γνωρίζουμε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία η οποία θα μπορούσε να είναι σημαντική για την ορθή και πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

Δεσμευόμαστε όμως να σας γνωστοποιήσουμε οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν περιέλθει σε γνώση μας σε σχέση με το παραπάνω θέμα και θα είναι σημαντική για την ορθή και πλήρη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού".