Μητέρα μεγάλωσε την επιχείρησή της σε 547 ημέρες για να πάρει πίσω τα παιδιά της

Μητέρα μεγάλωσε την επιχείρησή της σε 547 ημέρες για να πάρει πίσω τα παιδιά της

Σήμερα, η Julie είναι περιζήτητη στο Digital Marketing

Η Julie Stoian γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη και ήταν ένα προστατευμένο παιδί μιας χριστιανικής οικογένειας. Ήταν πάντα τυπική και δεν έδινε ποτέ δικαιώματα. Ωστόσο, είχε μεγάλες προσδοκίες για τον εαυτό της αλλά και όλους τους άλλους, που συχνά την οδήγησε σε σκληρή κριτική.

Το διαζύγιο και τα παιδιά

Το καλοκαίρι του 2014, η ζωή της άρχισε να καταρρέει. Ήταν στα πρόθυρα του διαζυγίου, μητέρα τριών παιδιών και έγκυος στο τέταρτο, χωρίς ασφάλιση και χωρίς κάποιο εισόδημα για να μπορέσει να ζήσει, πόσο μάλλον για να πληρώσει έναν δικηγόρο. Ήταν μια μαμά που έμεινε στο σπίτι για 10 χρόνια και βρέθηκε ξαφνικά μόνη της, έγκυος, διαζευγμένη και άνεργη.

Άρχισε να κάνει κάποιες εφήμερες δουλειές αλλά δεν ήταν αρκετές για να καλύψει τους λογαριασμούς, έτσι έπρεπε να πάρει μια βασανιστική απόφαση. Αρνήθηκε να πάρει τα παιδιά της από το ακριβό σχολείο τους, και αντ' αυτού επέλεξε να εγκαταλείψει την επιμέλεια τους, δουλεύοντας νυχθημερόν για 547 ημέρες. Στον ενάμιση αυτό χρόνο, έβλεπε τα παιδιά της μόνο στις διακοπές και τα Σαββατοκύριακα. Για 547 ημέρες κάθε Κυριακή βράδυ τα αποχωριζόταν. Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχε ποτέ κάνει.

Προσπαθούσε πάντα να βρει τρόπο να τα δει. Όπως, όταν σηκωνόταν στις 5 το πρωί και οδηγούσε 45 λεπτά για να περάσει από τη στάση που περίμεναν το σχολικό λεωφορείο για να μπορέσει να τα δει την πρώτη ημέρα που θα πήγαιναν σχολείο. Μιλούσαν μέσω Skype για να μπορεί να αισθάνεται ότι είναι δίπλα τους, σαν να ήταν στο ίδιο δωμάτιο. Ήταν τραυματική εμπειρία και πόναγε στη σκέψη ότι όλο αυτό θα είχε επιπτώσεις στα παιδιά της.

Κατά τη διάρκεια αυτών των 547 ημερών, αμφισβητούσε την απόφαση της αυτή κάθε μέρα. Ακόμα και σήμερα, που έχουν περάσει όλες αυτές οι δύσκολες στιγμές, η συγκεκριμένη περίοδος την κάνει να νιώθει θλίψη.

Ουδέν κακό αμιγές καλού

Ωστόσο, το ότι δεν είχε την επιμέλεια των παιδιών, την βοήθησε να αναπτύξει πιο γρήγορα την επιχείρησή της, η οποία ήταν το κλειδί για να βγει από αυτή την κατάσταση.

Όσο πιο γρήγορα θα στεκόταν στα πόδια της, οικοδομώντας μια επιχείρηση που θα έδινε πόρους για να υποστηρίξει την οικογένειά της, τόσο πιο γρήγορα θα τελείωνε ο εφιάλτης της.

Εκείνη την εποχή τα περισσότερα χρήματα που είχε βγάλει σε ένα μήνα ήταν $ 2.500, ένα ποσό που δεν έφτανε για να φροντίσει την οικογένειά της. Θυμάται ότι και η ίδια αναρωτιόταν, πώς μετά από τόσα χρόνια που δεν εργαζόταν θα βρει τον τρόπο να έχει μια δουλειά χωρίς να χρειάζεται να φεύγει από το σπίτι της, δίνοντας της την ευελιξία να μεγαλώσει το νεογέννητο παιδί της, και να παρέχει σε όλα ένα καλό σχολείο!

Αυτές ήταν οι ερωτήσεις που τριγυρνούσαν κάθε βράδυ στο μυαλό της, ενώ «έχτιζε» σιγά σιγά την επιχείρησή της, δουλεύοντας όλη την ημέρα, ενώ τα παιδιά της ήταν με τον πατέρα τους.

Σε αυτές τις 547 ημέρες, γέννησε ένα μωρό, ξαναπαντρεύτηκε και έχτισε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Μέχρι το τέλος του 2016, μετρούσε κέρδη $ 180,000 δουλεύοντας ως ελεύθερος επαγγελματίας που εργάζεται από το σπίτι.

Τι ακριβώς έκανε και πήρε πίσω την επιμέλεια των παιδιών της;

Σήμερα, η Julie Stoian είναι μια ψηφιακή σύμβουλος μάρκετινγκ, χτίζοντας τη φήμη της με το εμπορικό σήμα «Create Your Laptop Life».

Η Julie έχει εξοπλίσει χιλιάδες επιχειρήσεις με δεξιότητες και στρατηγικές ώστε η online δουλειά τους να είναι κερδοφόρα.

Συγκεκριμένα, δουλεύει ως σύμβουλος, μέντορας, σχεδιάστρια, μαρκετίστρια και όλα αυτά σε ένα. Μαθαίνει τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πώς να βγαίνουν στην online αγορά, πως να κερδίζουν χρήματα, ζώντας μεγάλες και τολμηρές στιγμές.

Ακόμα, βοηθά τις γυναίκες να αποκτήσουν τη δική τους οικονομική ελευθερία, ώστε να μην έχουν τις επιλογές που αναγκάστηκε να έχει εκείνη. Το ταξίδι της προς την οικονομική της ελευθερία διήρκεσε 547 ημέρες.