Πολλοί οι μνηστήρες για την απόκτηση της Νιούκαστλ

Πολλοί οι μνηστήρες για την απόκτηση της Νιούκαστλ

Ήδη η επενδυτική εταιρεία PCP Capital Partners, της οποίας ηγείται η Αμάντα Στέιβλι, εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την εξαγορά του συλλόγου

Αρκετοί είναι οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση της Νιούκαστλ, μετά την ανακοίνωση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάικ Άσλεϊ, ότι βάζει πωλητήριο στο σύλλογο μετά από δέκα χρόνια που είναι επικεφαλής του.

Ήδη η επενδυτική εταιρεία PCP Capital Partners, της οποίας ηγείται η Βρετανή επιχειρηματίας Αμάντα Στέιβλι, εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την εξαγορά του συλλόγου, δηλώνοντας την πρόθεσή της να δώσει περίπου 340 εκατομμύρια ευρώ.

Όμως φαίνεται πως η εταιρεία της Στέιβλι δεν είναι η μοναδική ενδιαφερόμενη. «Από τη Δευτέρα, αρκετοί ενδιαφερόμενοι έχουν εμφανιστεί, τους οποίους θεωρούμε αξιόπιστους», δήλωσε στο Sky Sports ο Άντριου Χέντερσον, δικηγόρος του Μάικ Άσλεϊ.

«Συνεχίζουμε επίσης να συζητάμε με αρκετές πλευρές με τις οποίες είχαμε ξεκινήσει διαπραγματεύσεις πριν την ανακοίνωση της Δευτέρας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι στα δέκα χρόνια της ιδιοκτησίας του Μάικ Άσλεϊ, η Νιούκαστλ υποβιβάστηκε δύο φορές από την Premier League και επέστρεψε ισάριθμες φορές, με τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και τον προπονητή της, Ράφα Μπενίτεθ, να έχουν έρθει κατά καιρούς σε αντιπαράθεση μαζί του. Φέτος η Νιούκαστλ βρίσκεται στην 9η θέση της Premier League, με 11 βαθμούς σε 8 αγώνες.