Ο προπονητής που κακοποίησε χαρτονόμισμα για να περάσει ένα μήνυμα

Ο προπονητής που κακοποίησε χαρτονόμισμα για να περάσει ένα μήνυμα

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έδωσε μία από τις πιο παράξενες συνεντεύξεις Τύπου που έχουμε δει

Μία από τις πιο ασυνήθιστες συνεντεύξεις Τύπου που έχουμε δει ποτέ από προπονητή ήταν αυτή που έδωσε ο τεχνικός της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Κάρλος Καρβαλιάλ, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-4 στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης του Σέφιλντ για την Championship της Αγγλίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν εμφανώς ενοχλημένος από το κακό αποτέλεσμα, και όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς θα επηρεάσει την ομάδα του η βαριά ήττα, αντέδρασε με θυμό.

Ο Καρβαλιάλ έβγαλε από την τσέπη του ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών και ρώτησε τον δημοσιογράφο: «Τι είναι αυτό;». «Είναι ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια ο Καρβαλιάλ τσαλάκωσε το χαρτονόμισμα και τον ξαναρώτησε: «Ξέρετε πόσο κοστίζει αυτό; Είναι ακόμα 20 λίρες». Και μετά ακούμπησε το χαρτονόμισμα κάτω και άρχισε να το χτυπάει με τη γροθιά του. «Ακόμα 20 λίρες. Καταλάβατε; Ακόμα 20 λίρες. Είναι η ίδια αξία», είπε.

Προφανώς, το μήνυμα που ήθελε να περάσει ο Καρβαλιάλ είναι ότι η αξία μίας ομάδας δε μειώνεται με μία ήττα, ακόμα κι αν αυτή είναι βαριά. Αλλά σίγουρα ο τρόπος που επέλεξε να το περάσει ήταν τουλάχιστον ανορθόδοξος...