Η Ρεάλ «κλειδώνει» με ρήτρα 700 εκατ. ευρώ τον Ίσκο για να μην πάθει… Νεϊμάρ

Η Ρεάλ «κλειδώνει» με ρήτρα 700 εκατ. ευρώ τον Ίσκο για να μην πάθει… Νεϊμάρ

Νέο συμβόλαιο με τη Βασίλισσα υπογράφει ο 25χρονος Ισπανός άσος

Όταν η Μπαρτσελόνα έβαζε στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ ρήτρα της τάξεως των 222 εκατομμυρίων ευρώ, προφανώς φανταζόταν ότι δεν θα εμφανιζόταν κανένας... τρελός να δώσει τόσα χρήματα για να σπάσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου άσου και να τον αποκτήσει. Αλλά να που φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το colpo grosso και πραγματοποίησε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, προκαλώντας αίσθηση, αλλά και... τρόμο στις διοικήσεις των ομάδων.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έμαθε από το «πάθημα» της Μπαρτσελόνα, κι έτσι στο νέο συμβόλαιο του 25χρονου Ίσκο, για το οποίο οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει, όπως ανακοίνωσαν οι «μερένγκες», θα περιλαμβάνει μία ρήτρα που μοιάζει πραγματικά... άθραυστη, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, αφού θα φτάνει τα 700 εκατομμύρια ευρώ!

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο, Παρασκευή, με τα ισπανικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για τετραετές συμβόλαιο με πλουσιοπάροχες απολαβές για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, που αποτελεί πολύτιμο «γρανάζι» στη μηχανή του Ζινεντίν Ζιντάν, παρά το γεγονός ότι πριν από δύο χρόνια βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αφού με τον Γάλλο τεχνικό πήρε ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του.