Ως και 10.000 δολάρια για ένα εισιτήριο του αγώνα Μέιγουεδερ – Μακγκρέγκορ

Ως και 10.000 δολάρια για ένα εισιτήριο του αγώνα Μέιγουεδερ – Μακγκρέγκορ

Πληρώνουν όσο-όσο για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας

Έως και 10.000 δολάρια θα πρέπει να πληρώσουν όσοι φίλοι της πυγμαχίας θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την πολυαναμενόμενη μονομαχία του αήττητου Φλόιντ Μέιγουεδερ με τον πρωταθλητή ελαφρών βαρών του UFC Κόνορ Μακγκρέγκορ στο Λας Βέγκας, η οποία θα διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το Reuters, το φθηνότερο εισιτήριο στην πλατφόρμα StubHub κοστίζει... μόλις 1.675 δολάρια.

«Συνήθως για τέτοια μεγάλα γεγονότα είναι συγκρίσιμο με το Super Bowl. Θα είναι εκεί πολλοί σταρ σε τέτοια γεγονότα, ειδικά στα ακριβά εισιτήρια, τις θέσεις κοντά στο ρινγκ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του StubHub, Κάμερον Παπ. «Είναι ένα μοναδικό, περιζήτητο γεγονός, οπότε οι φανατικοί οπαδοί του Μέιγουεδερ και του Μακγκρέγκορ συνήθως θα βρουν τον τρόπο τους να πάνε», πρόσθεσε.

Αν και τα εισιτήρια ακόμα δεν έχουν εξαντληθεί, ο Λέοναρντ Ελέμπρ, διευθύνων σύμβουλος της Mayweather Promotions, τόνισε ότι η ζήτηση για τα εισιτήρια, παρά την «τσιμπημένη» τιμή τους, παραμένει πολύ υψηλή. «Αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων, από πού κι ως πού οι πωλήσεις εισιτηρίων είναι χαμηλές;», σχολίασε και πρόσθεσε: «Μιλάμε για εισιτήρια που φτάνουν από 500 δολάρια ως 10.000 δολάρια. Είναι ακριβό εισιτήριο».