Τον Σεπτέμβριο τα ρούχα της Heidi Klum στα Lidl

Τον Σεπτέμβριο τα ρούχα της Heidi Klum στα Lidl

Καθιερώνεται «Εβδομάδα μόδας» σε όλα τα καταστήματα διεθνώς

Στο επόμενο τρίμηνο αναμένεται να λανσαριστεί και στην Ελλάδα η νέα συλλογή ενδυμάτων που φέρουν την υπογραφή της Heidi Klum, στο δίκτυο καταστημάτων Lidl, με τη διοίκηση να ποντάρει σε νέα εμπορική επιτυχία διεθνώς.

Ο σχεδιασμός προβλέπει την καθιέρωση ενός νέου θεσμού σε όλα τα καταστήματα της, που θα φέρει τον τίτλο «Εβδομάδα μόδας Lidl», περιλαμβάνοντας συλλογές βάσει εποχικότητας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Η Lidl επιχειρεί να «βάλει» πελάτες στα καταστήματα που αναζητούν τις αποκλειστικές συλλογές, που είναι ειδικά σχεδιασμένες για την επιχείρηση.

H έναρξη αναμένεται να γίνει στα τέλη του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, με τη διεθνούς φήμης Heidi Klum, να σχεδιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά για τη γυναίκα που επιμένει να επιλέγει -ακόμα και στους δύσκολους καιρούς- ποιοτικό και καλά σχεδιασμένο ένδυμα.

«Ελπίζω ότι η συλλογή που σχεδίασα για τη Lidl θα αρέσει στον κόσμο. Το διασκέδασα πάρα πολύ...» όπως έχει δηλώσει η Heidi Klum με αφορμή την επικείμενη συνεργασία, τονίζοντας πως «Όπως κι εγώ, η Lidl επιλέγει καταπληκτικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε μοναδικές τιμές. Η μόδα πρέπει να μας διασκεδάζει κι όλοι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν τη χαρά αυτή!».