71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ: Πώς θα έρθετε και τι θα κάνετε στο Μαρκόπουλο την Τετάρτη 5 Ιουλίου

71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ: Πώς θα έρθετε και τι θα κάνετε στο Μαρκόπουλο την Τετάρτη 5 Ιουλίου

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει συνολικά επτά ιπποδρομίες με ώρα έναρξης στις 17:00.

Το μεγαλύτερο αθλητικό - κοινωνικό γεγονός του καλοκαιριού, με πρωταγωνιστές τα καλύτερα καθαρόαιμα άλογα και τους κορυφαίους αναβάτες, έρχεται στον Ιππόδρομο Αθηνών!

Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ πραγματοποιείται την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στο Μαρκόπουλο, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ιπποδρομίες υψηλού επιπέδου, happenings, μουσική και πλήθος από δωρεάν δραστηριότητες.

Πλούσιο πρόγραμμα με επτά κούρσες

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει συνολικά επτά ιπποδρομίες με ώρα έναρξης στις 17:00.

Ανάμεσά τους είναι και το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, όπου επτά 3ετείς καθαρόαιμοι ίπποι διεκδικούν το έπαθλο. Το σήμα για την έναρξη της σημαντικότερης κούρσας στο καλεντάρι των ελληνικών ιπποδρομιών θα δοθεί στις 19:00.

Δωρεάν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Η έκταση πρασίνου δίπλα στον ιππόδρομο έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας, όπου οι επισκέπτες, από νωρίς το απόγευμα, θα μπορούν να διασκεδάσουν συμμετέχοντας δωρεάν σε πολλές δραστηριότητες.

Ένας θεματικός χώρος με φουσκωτά παιχνίδια περιμένει τους μικρούς φίλους, καθώς και βόλτες με πόνυ ή με μια εντυπωσιακή άμαξα.

Ένας φωτογραφικός θάλαμος θα είναι έτοιμος να απαθανατίσει γκριμάτσες, πόζες και όλες τις μοναδικές στιγμές.

Στο χώρο του στίβου, εκτός από τις επτά ιπποδρομίες, οι θεατές θα απολαύσουν ιππικά shows από επαγγελματίες αθλητές της ιππασίας, αλλά και μια εντυπωσιακή επίδειξη μηχανοκίνητου αθλητισμού, με kart cross οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς σε ειδικά σχεδιασμένη πίστα.

Για τους φιλότεχνους θα υπάρχει μια ειδική έκθεση με γλυπτά εμπνευσμένα από άλογα.

H βραδιά θα κλείσει με ένα μεγάλο party με ζωντανή μουσική.

Εύκολη πρόσβαση με ΙΧ ή μετρό

Η πρόσβαση στον Ιππόδρομο Αθηνών με αυτοκίνητο είναι πολύ εύκολη καθώς στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου υπάρχει συχνή σήμανση. Στο χώρο του ιπποδρόμου διατίθεται δωρεάν parking.

Δείτε τη διαδρομή για τον ιππόδρομο: https://goo.gl/maps/YLLMMKDQodz

Ακόμη κι αν κάποιος δεν διαθέτει αυτοκίνητο, μπορεί να φτάσει στον ιππόδρομο με ευκολία.  Από το σταθμό του μετρό στο Κορωπί θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια με πούλμαν από τις 15:00. Το τελευταίο δρομολόγιο επιστροφής από τον Ιππόδρομο προς τον σταθμό μετρό στο Κορωπί θα είναι στις 22:00.