Δωρεάν η συμμετοχή στη ΔΕΘ για τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας

Δωρεάν η συμμετοχή στη ΔΕΘ για τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας

Έως τις 7 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων ενδιαφέροντος

Έως τις 7 Ιουλίου 2017 θα πρέπει να ενημερώσουν οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, εάν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, διότι το Επιμελητήριο προσφέρει, για 2η συνεχή χρονιά, τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής στο περίπτερό του.

Όπως σημειώνεται στη σχετική επιστολή προς τα μέλη του Επιμελητηρίου: «Επί χρόνια η ΔΕΘ ήταν μια έκθεση που το συντριπτικό ποσοστό των περιπτέρων ήταν φορείς του άμεσου ή έμμεσου δημόσιου τομέα.

Πλέον διαπιστώνουμε ότι τα τελευταία 5 χρόνια αυτό έχει αλλάξει σημαντικά, με το δημόσιο να καταλαμβάνει ποσοστό κάτω του 5% του χώρου της έκθεσης, και τη ΔΕΘ να αποτελεί ένα σημαντικό σημείο προώθησης των πωλήσεων των ελληνικών επιχειρήσεων σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.
Φέτος στη ΔΕΘ η Κίνα είναι τιμώμενη χώρα και οι Κινέζοι έχουν δεσμεύσει ένα περίπτερο 6.000 τμ για να συμμετάσχουν δεκάδες επιχειρήσεις με εισαγωγικό και εξαγωγικό ενδιαφέρον.

Το 2016 η ΔΕΘ είχε 220.000 επισκέπτες, όλοι επαγγελματίες από διαφόρους κλάδους. Σύμφωνα με την εκτίμηση της διοργανώτριας αρχής, φέτος αναμένονται περισσότεροι από 250.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό».

Για τα μέλη του Επιμελητηρίου που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους χώρο στο περίπτερο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, αλλά επιθυμούν να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της 82ης ΔΕΘ, το Επιμελητήριο θα προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις συναντήσεις αυτές σε χώρο του, εντός της έκθεσης.