Βρείτε δουλειά στο δήμο Βουλιαγμένης

Στην πρόσληψη 30 ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου προχωράει ο Δήμος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, ο οποίος ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού εκτάκτων αναγκών. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν είκοσι πέντε εργάτες και πέντε οδηγοί απορριμματοφόρων, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, και συγκεκριμένα:

-Οδηγοί απορριμματοφόρων Γ΄κατηγορίας 5, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

-Εργάτες Καθαριότητας 25, Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης

Η υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε από τη Δευτέρα 8 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και τις 12 Απριλίου.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης (Κ. Καραμανλή 18 – Βούλα, τηλ. 213202000) κατά τις εργάσιμες ημέρες από 08.00 έως 14.00. Αιτήσεις οι οποίες δεν θα συνοδεύονται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι:

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1.Κυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας, ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου, ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων.

2.Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (μόνο για υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια)

3.Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το Δήμο ή οποιοδήποτε άλλο νόμιμο έγγραφο για την απόδειξη της μόνιμης κατοικίας (μισθωτήριο κ.α.)

4.- Κυρωμένο φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων της άδειας οδήγησης γ΄ κατηγορίας όπου να φαίνεται το πρώτον κτήσης αυτής και αν απαιτείται, βεβαίωση αρμόδιας υπηρεσίας Υπουργείου Συγκοινωνιών για το πρώτον κτήσης αυτής. (αφορά στους οδηγούς)

5.Πιστοποιητικό σπουδών (αφορά στους οδηγούς)

6.Υπεύθυνη δήλωση για πιθανό κώλυμα υπέρβασης της 8μηνης απασχόλησης (χρονικό διάστημα και φορέα απασχόλησης).

7.Υπεύθυνη δήλωση σε περίπτωση δίμηνης απασχόλησης (χρονικό διάστημα και φορέα απασχόλησης).

8.Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα 24μηνης απασχόλησης ως εργάτες καθαριότητας ή οδηγοί απορριμματοφόρων, (ανταποδοτικού χαρακτήρα) σε έναν από τους τρεις πρώην Δήμους Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης & σε περίπτωση απασχόλησης θα αναφέρονται υποχρεωτικά, η χρονική περίοδος, το αντικείμενο απασχόλησης και ο Δήμος.

9. Οποιοδήποτε νόμιμο έγγραφο για την απόδειξη της εμπειρίας.

10. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

11.Βεβαίωση απογραφής από το Ι.Κ.Α., ή υπεύθυνη δήλωση περί μη ασφάλισης σε οποιοδήποτε ασφαλιστικό φορέα.