ΟΑΕΔ: Τα ονόματα των 2.500 που προσλαμβάνονται στις υπηρεσίες ασύλου

Στη δημοσιότητα οι οριστικοί πίνακες

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΟΑΕΔ τα ονόματα των 2.500 ανέργων που προσλαμβάνονται στις υπηρεσίες ασύλου στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών – Α΄ κύκλος».

Οι πίνακες (δείτε και παρακάτω το συνημμένο αρχείο) βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, στην ενότητα «Προγράμματα Απασχόλησης – Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα».

Οι πίνακες περιλαμβάνουν τα ονόματα των «ωφελούμενων, εγγεγραμμένων στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για οκτώ μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση, στους Επιβλέποντες Φορείς, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 6/2016».

Οι ενδιαφερόμενοι, όπως ανακοινώνει ο Οργανισμός, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους, είτε από το Μητρώο τους μέσω του «eServices IIS» στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους, είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων.