Λήγει η προθεσμία των αιτήσεων για εκπαιδευτικούς στον ΟΑΕΔ

Η Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών σε ΕΠΑΣ, ΣΕΚ και ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. Όπως έχει γράψει το news.gr, η διαδικασία περιλαμβάνει δυο βήματα. 

Το 1ο βήμα είναι αυτό της ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης ενώ το 2ο βήμα περιλαμβάνει την αποστολή της αίτησης και των δικαιολογητικών που πιστοποιούν τα όσα έχουν δηλώσει. 

Η ταχυδρομική αποστολή πρέπει να γίνει την ίδια ή την επόμενη μέρα σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στις οδηγίες του Πληροφοριακού Συστήματος τις οποίες και παραθέτουμε:

Ο αιτών παράλληλα με την ηλεκτρονική αίτηση αποστέλλει, την ίδια ή την επόμενη ημέρα,ταχυδρομικώς συστημένα ή με courier ένα φάκελο που περιλαμβάνει το σύνολο των δικαιολογητικών που έχει δηλώσει στην/στις ηλεκτρονική/κές αίτηση/σεις του, συνοδευμένα με υπογεγραμμένη εκτύπωση από το σύστημα, της ηλεκτρονικής αίτησης ή των ηλεκτρονικών αιτήσεων που υπέβαλε.

Η εκτυπωμένη αίτηση/σεις φέρει/ουν αριθμό πρωτοκόλλου ηλεκτρονικής υποβολής ο/οι οποίος/οι υποχρεωτικά αναγράφεται/νται στο φάκελο, στα στοιχεία του αποστολέα. Ο φάκελος αποστέλλεται υπόψη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης στις διευθύνσεις που αναγράφονται στην προκήρυξη.

Ενστάσεις 

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων θα ακολουθήσει η αξιολόγησή τους και η ανάρτηση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, θα δοθεί και τριήμερη προθεσμία για τις ενστάσεις. 

Πληροφορίες για τις αιτήσεις μπορείτε να αντλήσετε και από το άρθρο του news.gr.

Καλόγηρος Βασίλειος